Свободно време

Новолуние в Телец – какво ни очаква според зодията

Очакват ни промени

15.05.2018г. / 10 01ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Само след дни, на 15 май, очакваме новолуние, което този месец ще бъде в знака на Телец. Това означава подготовка, събиране на мислите и поставяне на нови цели. Новолунието винаги представлява краят на един цикъл и началото на нов, ето защо периодът е подходящ за ново начало за всеки от нас.

Също така е подходящо да погледнете назад във времето и да обърнете внимание на вашето поведение, навици, да се отървете от лошите привички и да откриете нови начини за постигане на напредък.

Според някои астролози, последиците от това новолуние ще продължат до 13 юни. Сега е вашето време да започнете да си поставяте цели, които искате да постигнете (особено в кариерата ) през следващите няколко седмици.

Новолунието в Телец ще предлага много стабилна и възнаграждаваща енергия, която ще ни помогне да подобрим и увеличим всичко, за което работим през цялата година, особено професионално.

Уран, който се движи в Телец, също ще ни въздейства. Уран е планетата на иновациите, бунтовете и промените. На какво да обърнете внимание според зодиакалния знак, вижте в следващите редове.

Овен

На 15 май Слънцето, Луната, Меркурий и Уран ще бъдат в Телец. Това означава, че може да очаквате важни финансови новини през месеца. До края на месеца ще се чувствате много по-мотивирани, а това е чудесно, защото може да направите някои промени или да си поставите нови цели.

Къде грешите в любовта според зодията?

Телец

Вашият зодиакален знак ще бъде най-силно повлиян от новолунието. Моментът е подходящ да се отървете от нещата, които не работят за вас, като лоши взаимоотношения или негативни мисли. Тъй като Уран се движи в Телец, ще почувствате много мощна енергия, която ще ви вдъхнови към промяна.

Близнаци

Уран, който се движи в Телец, ще ви накара да преживеете някои радикални трансформации по отношение на духовността, интуицията и подсъзнанието. Ще се почувствате допълнително емоционално стабилни и е добре да се възползвате от това. Новолунието ще ви даде повече енергия, която ще ви помогне да направите хубави неща за себе си. Ако искате да направите големи промени, направете ги преди пълнолунието на 29 май.

Месечен хороскоп за май 2018

Рак

Раците също ще почувстват прилив на енергия, мотивация да се отдадат на нещо голямо, да направят сериозни промени. Но тези промени няма да бъдат само за вас, а може да окажат влияние и върху другите.

Лъв

Когато става въпрос за кариерата ви, новолунието ще ви зареди с положителна енергия и ако искате да опитате нещо различно, сега е моментът. Но тази енергия може да ви накара да се почувствате разочаровани за някои неща, да ви се сторят досадни. Не се страхувайте да вземете в ръце новия шанс, който ви се дава.

Дева

Вълнуващи неща очакват и Девите. Събитията ще се случват по-бързо от очакваното, ще усетите някакво ново начало. Бъдете спокойни, вибрациите са положителни.

Везни

Новолунието ще ви донесе много енергия и ще имате желание да направите нещо различно. Но това означава да излезете от вашата зона на комфорт. Сега е най-доброто време за поставяне на нови цели, да направите нещо добро за другите, както и за себе си. На пътя ви ще се покажат онези неща, които търсите.

Как влияе ретроградният Плутон на всяка зодия

Скорпион

Скорпионите ще усетят как новолунието влияе на любовта им. Може да се отнася за нова връзка или пък за това да се приближите повече до настоящия си партньор. Не е изключено да попаднете и в по-тежки разговори с близки или членове на семейството.

Стрелец

Нова, свежа енергия! Това очаква Стрелците. Възможни са промени в работата, нови проекти. Но бъдете внимателни и не се поддавайте на импулсивността.

Козирог

Това е много силен период за вас, тъй като Уран ще ви окаже влияние за дълъг период от време. Повече енергия, промяна за добро или лошо. Не са изключени изненади, които ще имат и положителен и отрицателен заряд. Опитайте се да въведете в живота си положителни промени.

Щастливи цветове за всяка зодия

Водолей

Ако напоследък сте се чувствали отегчени, новолунието е идеалното време да опитате нещо ново. Благодарение на Уран ще усещате прилив от енергия, която ще ви помогне да се придвижите напред. Уран ще ви подтикне да се изправите пред нови предизвикателства.

Риби

Ще погледнете назад, ще анализирате това, което сте правили и ще разберете кое не работи. Възможни са промени, усещане за напрежение, натиск, импулсивност. Но новолунието ще ви донесе и положителна енергия, само бъдете внимателни с импулсивността.

Коментирай