Свободно време

Седмичен хороскоп за 11 – 17 юни 2018

Раците да се пазят от интриги

11.06.2018г. / 13 41ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Предстои динамична седмица, в която ще можем да постигнем успехи. Какво ви очаква според зодията, вижте в седмичния ни хороскоп, изготвен от Петя Георгиева.

Овен

Поредица съвпадения ще ви подтикнат към нови занимания. Нещо, което преди време е изглеждало доста рисковано ще придобие по-реални очертания. Ще отбележите напредък в три направления: професионална реализация, позиция и финансово състояние. Не е изключено да ви върнат заем, който сте дали преди време или да направите изгодна инвестиция. Любовните отношения ще са спокойни. Човек от миналото ще напомни за себе си, не давайте поводи за ревност.

Новолуние в Близнаци – какво ви очаква според зодията

Телец

Ще наваксате изоставането с професионалните задължения или обучението, ако се занимавате с такова. Не се намесвайте в решаването на чужди проблеми, особено ако с това ви занимават децата ви. Оставете ги да се справят самостоятелно. Ще имате доста задачи, но за да се справите трябва да си създадете оптимален режим на труд и почивка.

Наслаждавайте се на положителните емоции, особено когато са свързани с романтичните ви стремежи. Ще има флиртове, ще има и любовни обяснения, но не ги приемайте като залог за дълготрайна връзка.

Близнаци

Проявете отговорност и старание при изпълнение на служебните си задължения, определете реални срокове за изпълнение на задачите си и ще получите дори повече от очакваните приходи. Подлагайте на обсъждане въпросите, в чието решение се съмнявате, ще получите полезни предложения. Не отказвайте покани за публични изяви.

Ще можете да демонстрирате способностите си и да се сближите с личност, която ви интересува, но до момента сте били на дистанция. Ще намерите общи теми, интереси, а може би и предпоставки за общ бизнес.

Любовен хороскоп за 11 – 17 юни 2018

Рак

Заемете се със задълженията си самостоятелно и не позволявайте на никого да ви губи времето с каквото и да било. Дистанцирайте се от интригите, които някой усуква на работното място. Не се натоварвайте с чужди задачи и реагирайте спокойно на провокациите. Периодът ще е леко напрегнат, но ако контролирате емоциите ще постигнете целите си.

Пестете си силите. Не е изключено да се наложи да предприемете кратко пътуване. Не го отлагайте, особено ако ще ви приближи до природата. Отделете част от бюджета за любими развлечения, точно те ще стабилизират енергетиката ви.

Коментирай