Свободно време

Дневен хороскоп за 22 юни

Динамичен ден

22.06.2018г. / 07 03ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Динамичен и интересен петък ни очаква. На какво да обърнете внимание, ако сте родени под знака на зодия Близнаци, Лъв или Стрелец?

Близнаци

Мислете не само за практическите резултати от работата, но и за интелектуалното си развитие. Ще изникнат куп дребни неотложни задачи, изискващи незабавно решение. Не бързайте, заемете се само с най-спешните, за да ги обмислите детайлно. По-добре не си насрочвайте любовни срещи.

5 зодии, които не ги бива във връзките

Лъв

Не е изключено да намерите изгодно решение на въпрос, свързан с имущество. Ще се натъкнете на затруднения при изпълнение на професионалните задачи, но ще се справите, ако не залагате на готови схеми. Не натоварвайте колегите с претенции и капризи, постарайте се да създадете уютна обстановка около себе си.

Кои зодии ще преминат през любовни промени това лято?

Стрелец

Занимавайте се с дейности, изискващи аналитично мислене, а не с такива, изискващи фантазия и творчески подход. Не разчитайте на въображението си днес. Ще се натъкнете на непредвидени затруднения при изпълнение на съвсем обикновени, до болка познати задачи. Реагирайте с чувство за хумор, защото в първия момент няма да ви хрумне правилен вариант.

Повече за останалите зодии вижте тук.

Коментирай
Притчи, мъдрости, цитати