Свободно време

Седмичен хороскоп за 25 юни - 1 юли 2018

Раците да се забавляват повече

25.06.2018г. / 11 01ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Седмицата ще бъде динамична. Ще успеем да постигнем успехи само ако сме добре организирани. Какво ви очаква според зодията, вижте в астрлогичната прогноза изготвена от Петя Георгиева. 

Овен 

Артистични сте, привлекателни и убедителни. Въздържайте се от каквито и да било манипулации и прояви на неискреност. Събеседниците ви ще усетят и ще си развалите отношенията. Не крийте собствените си грешки.

По-добре се съгласете с евентуалните критики, колкото и да е неприятно, и намерете начин да оправите нещата. Опитайте се да погасите финансовите си задължения, ако имате такива. Ще имате възможност да разширите бизнеса, да стартирате нови проекти или да намерите нова работа, стига да сте достатъчно инициативни.

Телец

Ще сте по-ангажирани от обикновено, но интересното е, че ще се справяте много по-лесно. Няма да усетите силна умора, а резултатите ще ви мотивират да сте старателни и инициативни. Ще получите и допълнителни приходи, а с тях ще можете да си позволите някои желани покупки, които ще се окажат сполучливи.

Материалните придобивки ще се отразят на настроението ви положително. Ще се наслаждавате и на романтични преживявания. Не правете услуги, ако не са ви ги поискали.

Любовен хороскоп за 25 юни – 1 юли 2018

Близнаци

Избягвайте проявите на високо самочувствие и разточителност. Контактите ще са интензивни, ако преценявате събеседниците си само по външния им вид ще направите голяма грешка. Ще получите съдействие точно от там, от където най-малко очаквате.

Тонусът и творческият ви потенциал са на ниво, ако сте достатъчно делови бихте могли да постигнете много. Отделяйте време за интелектуални, спортни и любими занимания, за да изолирате натрапчивите мисли, които може да ви връхлетят като следствие от ежедневния стрес.

Рак

Разсеяни сте, емоционални и доверчиви повече от обикновено. Съществуват предпоставки да станете жертва на измамници или крадци, така че проверявайте старателно всичко, което е свързано с финансите ви: банкови карти, сметки, касови бележки, качеството на стоките, които купувате и пр.

Творческият ви потенциал, обаче, е силен, не се притеснявайте да споделяте идеите си, колкото и странни да ви изглеждат. Общувайте предимно с близките си и по-малко с непознати, ако е възможно. Не се лишавайте от развлечения, точно те ще бъдат основния източник на вдъхновение.

Коментирай
Свободно време