Свободно време

3 закона за привличане на щастието

Мислете позитивно

14.04.2021г. / 09 01ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Отрицателното отношение се връща натоварено с двойно отрицание. Помнете това, преди да направите нещо.

Животът ни се подчинява на основния универсален закон – законът за привличането. Това е просто и логично – човек привлича към себе си това, за което мисли.

Искате ли да бъдете щастливи? Вижте 3-те закона за привличане на щастието.

Щастливите хора привличат любовта на другите

Всички хора, събития, неща в нашия живот, не са случайни, независимо дали ги искаме или не. Желанието да обичаш и да бъдеш обичан, трябва да се роди в душата ни, да запълни всички ъгли на съзнанието. Не забравяйте, че само ние създаваме собствената си реалност. Щастливите хора получават радост и от най-малките и незначителни неща.

3 главни „никога“

1. Опитайте се в себе си да не таите стари обиди, особено от бивши любовници. Обидите на подсъзнателно ниво, блокират възможностите за положителни промени в живота.

2. Никога не си казвайте „Няма да успея.“. Вярата в успеха е основната гаранция за постигането му.

3. Никога не превръщайте търсенето на любов във фикс идея. Истинското усещане идва естествено и хармонично.

Камъни за късмет според личното число

Щастливите хора живеят по-дълго и по-рядко се разболяват

Вероятно сте чували, че всички болести се случват от нерви, стрес. Нашето физическо здраве е огледален образ на психичното ни. Отрицателните емоции разрушават тялото на клетъчно ниво, което води до появата на различни неразположения и заболявания.
Правилните мисли и силата на ума са основното условие да бъдем здрави, енергични и щастливи.

3 главни „никога“

1. Никога не се оплаквайте от болест, освен на лекар. Човек, който непрекъснато се оплаква от заболявания, подсъзнателно подкопава своето здраве.

2. Никога не си поставяйте диагноза. Когато кажете „Вероятно имам такава или такава болест.“, вие „програмирате“ своите думи, мисли, и колкото и да не ви се вярва, понякога те се сбъдват.

3. Никога не спорете с агресивно и негативно настроени хора. Отрицателното послание унищожава тялото. Здравето започва с вътрешен мир и положително отношение към живота. Ето защо е важно да се обграждаме с положителни личности.

Как да обърнете стреса във ваша полза

Не парите носят щастие, а щастието пари

Много хора не подозират колко погрешно е мисленето „Ако имах пари, щях да бъда наистина щастлив/а." Законът за привличането работи обратно. Богатството, успехът и другите хубави неща, започват да се случват на хора, които се чувстват щастливи. С други думи, чувството за щастие може да направи човек по-продуктивен, целенасочен, упорит, уверен. Такива личности обикновено са с позитивно настроение.

Свързани статии

3 главни „никога“

1. Никога не казвайте „никога“. Винаги изключвайте от живота си фразите: „Никога няма да се освободя от дълговете си“, „Никога няма да намеря добра работа“ и други подобни. Тези фрази са мощна забрана за богатство и благополучие.

2. Никога не спестявайте „пари за черни дни“, в противен случай рискувате да не привличате хубави събития в живота си. По-добре приемете различна формулировка „пари за хубави моменти“.

3. Никога не се притеснявайте за непланирани разходи и спонтанни покупки. В края на краищата те са част от положителните емоции, без които процесът на печелене на пари губи значението си.

Коментирай
Свободно време