Свободно време

Какво означава, ако си намериш монета?

Ако често намирате монети, обърнете им внимание

10.05.2022г. / 17 10ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Кога бе последният път, в който си намерихте монета? Когато ни се случи това, винаги се усмихваме, понякога заделяме паричката като късметлийска и вярваме, че тя ще привлече положителни събития в живота ни. Но намирането на монети значи много повече. Знаете, че всеки има своя ангел пазител или дух на любим човек, който го закриля.

Те искат да ни помогнат и често напътствията, които ни дават се съдържат в такива малки случки като намирането на монети, мъниста.

Защо монети? Защото те блещукат и винаги привличат нашето внимание. Ангелите подреждат монети по пътя ви като напомняне, че сте ценни, че нещо хубаво ви предстои в живота, че сте обичани, оценени.

Значението на монета с цифрата 1 (и намиране на пера)

Цифрата 1 носи вибрацията на ново начало, нови идеи, постижения, успех и напредък. Виждането на номер 1 (или намирането на пари) често е послание от духа да мислим положително. Създавате с мислите и вярванията си, така че останете позитивни.

Номер 1 е призив да освободите страха и да се съсредоточите върху желанието на сърцето си и какво бихте искали да видите и постигнете в живота си.

Знаци, че вашият ангел пазител е наблизо

Номер 1 също означава и е единство. Когато си намерите 1 стотинка, това е едно напомняне за вас, че вашият ангел, близки от отвъдното са с вас и вие сте защитени.  

Значението на намиране на 10 стотинки

Виждането на числото 10 или намирането на 10 стотинки, често е послание за валидиране, че получавате напътствие и прозрение от вашите ангели. Освободете се от страх или несигурност и знайте, че сте обичани и подкрепяни. Нещата работят за вас.

Свързани статии

Също така 10 е призив да обърнете внимание, да се доверите на инстинкта си и да се възползвате от интуицията си, особено по отношение на извършването на промени, за да продължите напред в живота си и да предприемете действия, за да създадете положителни събития, когато сте вдъхновени.

Част от извършването на положителни промени е да се съсредоточите върху това, което искате да получите.

Ако често намирате монети, обърнете им внимание.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
анонимен ( преди 1 месец )
Често намирам 10 Ст,но нищо добро не ми се случва!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар