Свободно време

Любовен хороскоп за 16 – 22 юли 2018

Повече романтика

16.07.2018г. / 15 02ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

През тази седмица планетите ще ни помогнат да изразим по-ясно своите чувства и желания във връзката. Необвързаните представители на зодиака ще могат да помислят върху своята концепция за любов. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Обвързаните Овни може да получат добри новини свързани с финанси. Ако с любимия човек сте решили да се включите в някакъв бизнес, това е добра идея. Периодът е подходящ за планиране на стратегии, които ще ви донесат неочаквани приходи.

Телец

Любовта и радостта продължават да бъдат ваши и тази седмица, уважаеми Телци. Венера сега е във вашия романтичен сектор и ще бъде в добра позиция към Юпитер, който сега е във вашия 7-и Дом на ангажимента. Ако скоро сте започнали да се срещате с някого, то този ангажимент може да стане по-сериозен. Обвързаните Телци може да направят своите планове за бебе. Фертилитетът е висок!

Честни срещу нечестни – кои са най-големите лъжци в зодиака?

Близнаци

Обвързаните представители на зодията може да искат да се усамотят с половинката си, да се радват на домашния уют. Възползвайте се от положителната космическа енергия, за да прекарате по невероятен начин времето си заедно. Ще похарчите пари за удоволствия или нещо свързано с дома, но напълно ще си заслужава.

Рак

Потенциалът за романтика е много висок тази седмица. Планетата на любовта Венера ще бъде в много добра позиция към Юпитер – планетата на късмета и изобилието, който сега е във вашия любовен сектор. От тази положителна космическа енергия е хубаво да се възползват не само обвързаните представители на зодията, но и тези, които търсят нова любов. Възможни са нови запознанства, флиртове.

Коментирай