Къщата на Хейдън Панетиър и Владимир Кличко се продава (галерия)

Двойката се разделя с общото си имущество

2018-08-14 11:36:00 | Илияна Николова

Изглежда актрисата Хейдън Панетиър приключва с безгрижните дни в провинцията. Тя и бившият ѝ годеник боксьорът Владимир Кличко продават дома си в Нашвил, Тенеси. Новината идва скоро, след като в публичното пространство се заговори за раздяла между миньончето и руския великан. 

Къщата разполага с 4 спални и 5 бани. Продава се за наистина скромна сума от 1,65 милиона долара. Къщата е купена през 2013 година за 1 милион, пише Trulia blogs

Имотът се намира в квартала Грийн Хилс, сгушен в много зеленина. До него се стига по частна алея, водеща до масивна порта. 

Още по темата

Изисканият дом на Брус Уилис в Манхатън (галерия)

Къщата е нова, построена е през 2012 година и заема около 458 квадратни метра. Проектирана е по начин, който да съчетава модерната технология със скромността на провинциалното очарование. 

Спалните са много просторни. Прозорците са големи, а таваните високи, така че в помещенията да влиза достатъчно светлина. Кухнята разполага с огромен плот в центъра, който е подходящ както за удобно готвене, така и за похапване на бара. 

Осветлението и цялата електрическа инсталация на къщата е с външен достъп. „Умната къща“ се контролира чрез специално мобилно приложение. 

Разгледайте я отвътре в галерията ни тук.