Свободно време

Съпругът на Аня Пенчева влиза във "Фермата" 4

Ивайло Караньотов ще прекрачи прага на „Фермата”4 заедно с още 20 участници

29.08.2018г. / 12 36ч.
Михаела Лазарова
Ивайло Караньотов. Снимка: btv

Ивайло Караньотов. Снимка: btv

Бизнесменът Ивайло Караньотов е третата популярна личност, която зрителите на bTV ще гледат от 7 септември в новия сезон на хитовото риалити „Фермата“. Той се присъединява към другите двама вече известни участници в шоуто – фронтменът на група D2 – Дидо и шампионката по лека атлетика Ваня Стамболова. 

60-годишният Ивайло е бивш спортист, настоящ бизнесмен, баща и треньор на Ангел Караньотов, единственият състезател у нас, постигнал шампионски титли в три различни мото дисциплини. „Ивайло има силата да променя хората. Той е от този тип лидери, които са по-скоро вдъхновители“ –  коментира новия участник Иван Христов, продуцент и водещ на „Фермата“.

В биографията си на атлет, Ивайло Караньотов все още държи два неподобрени рекорда в спринта и 6-то място от Олимпиадата през 1980 г. Той е син на легендата на българския театър - Славка Славова и съпруг на актрисата Аня Пенчева. Твърди, че голямото му семейство е неговото вдъхновение, а „Фермата“ по bTV - предизвикателството, което очаква с нетърпение.

Въпреки че се описва като „градско момче“ и признава, че никога не се е занимавал със селскостопанска работа, Ивайло е категоричен, че е готов да се справи със задачите в шоуто.

„Виждам, че във „Фермата“ много се гради, строи, сами си създават всичко. Това е нещо, в което нескромно мога да кажа, че ще бъда много силен. Това ми е силната част - работя много с ръцете си, много съм строил и много съм се трудил“, добавя 60-годишният спортист. В момента управлява малък бизнес и е напълно отдаден на кариерата на сина си, на когото е треньор и мениджър.

На 7 септември Ивайло Караньотов ще прекрачи прага на „Фермата”4 заедно с още 20 участници, с които ще се състезава рамо до рамо за голямата награда от 100 000 лв.

„Аз съм много свързан със семейството ми и при всички случаи ще ми е много мъчно за всички. Но аз всъщност отивам там, за да си почина”, шеговито мотивира участието си Ивайло.

За решението си да влезе в шоуто бившият атлет не споделя дълго време със семейството си, но се подготвя усилено: „Започна да става рано, да гледа видео клипове за цепене на дърва, носене на тежести – подготвяше се физически до краен предел, което е типично за него. Дори решихме, че вече е решил да сбъдне мечтата си да изкачва връх Еверест“, споделя синът му Ангел Караньотов.

Освен с вълнуващи изпитания за духа и физиката, „градското момче” ще трябва да се справя и с всички предизвикателства на новия сезон. „Ще има повече битки, повече нови правила, повече история.

Досега във „Фермата“, макар и не като основна тема, емиграцията винаги е стояла като нишка, а в новия сезон сме я извели като конкретна тема. Затова стартираме шоуто с два отбора - единият е отборът на българите, които са останали да се борят тук в родината си, а другият ще бъде на българите, предпочели да се реализират извън границата на страната. През първите седмици те ще бъдат противопоставени, ще има колизии и сблъсъци между тях, а в последствие ще се случи съединението“, разкри Иван Христов за мисията на предстоящия сезон.

Кои са останалите участници в четвъртото издание на „Фермата“ и пред какви нови изпитания и задачи ще се изправят в шоуто, зрителите ще разберат от 7 септември.
 
Визитка

Ивайло Караньотов е на 60 години, от София. Бивш състезател е по лека атлетика, класирал се шести на Олимпиадата през 1980 г. И до момента има два неподобрени негови рекорда. След като напуска спорта, днес той управлява малък бизнес. Голяма част от времето си е отдал на мото кариерата на сина си Ангел. Ивайло е негов треньор и мениджър.  

Снимка: btv

Караньотов е женен за актрисата Аня Пенчева, горд баща е на две деца, но определя като най-голямото си щастие внука си Иво – син на дъщеря му Карина.

Основната мотивация да влезе в риалити формата е нуждата му от уединение и спокойствие, което трудно постига в живота навън. За него участието в шоуто ще бъде изпитание за физиката и психиката му, тъй като вече не е във върхова форма, а и никога не се е занимавал със селскостопанска дейност. Въпреки това, състезателният му дух ще го води напред към победата.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Краварче от село ( преди 5 години )
И пак ще усе.ете гората и поляната в Боснек. А улиците ще окаляте и после с месеци ще ги чистим, дишайки прахоляка
отговор Сигнализирай за неуместен коментар