Свободно време

72-годишната Шер разкри тайната си за стегнато дупе

С фигура като на 25

16.09.2018г. / 07 21ч.
Илияна Николова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Виждали ли сте скоро снимка на Шер? Феноменалната икона на попмузиката изглежда фантастично за своите 72 години. Кой не би мечтал да е като нея на тази възраст с тяло на богиня и най-вече впечатляващи задни части

В свое скорошно гостуване в шоуто на Елън Дедженеръс Шер сподели тайната на красивото си и младежки стегнато дупе

Тайни за красота от различни части на света

То е резултат на неуморни упражнения, които певицата не спира да прави. Тя прави упражнение, наречено „пожарен кран“, което се състои в повдигане на работещия крак встрани, докато другият опорен крак е свит в коляното, а тялото заема кучешка поза.

Шер казва, че това упражнение е прекрасно, защото стяга едновременно и дупето, и краката, както и мускулите на малкия таз. Певицата прави 3 серии по 25 повторения с всеки крак.

Но не мислете, че само благодарение на това упражнение тя поддържа формата на задните си части.

В интервюто си тя разказва още, че обича да танцува зумба вкъщи пред телевизора, гледайки записи с определени хореографии и движения.

Но това не е всичко. На миналогодишните награди на Billboard Шер сподели, че е истинска машина за планкове. Тя може да изпълнява упражнението планк в продължение на цели 5 минути.

За да поддържа фигурата си като на 25-годишна жена, на Шер ѝ се налага да се труди два пъти по-усилено. Тя спортува по 5 пъти в седмицата, но го прави с удоволствие, защото е сред любимите ѝ занимания.

И няма нужда да връщаме времето назад, както самата тя пее в своя песен. За нея времето просто е спряло! 

* * * 

Снимки: Reuters
Изображение: fitnesstrainingteam

Коментирай