Свободно време

Бизнес планове и стратегии вълнуват „Скъпи наследници“

Ще успеят ли в начинанията си героите от „Скъпи наследници“

17.09.2018г. / 07 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: btv

Снимка: btv

На 18 септември от 18:00 часа в „Скъпи наследници“ по bTV основна тема в спортния клуб ще бъде изчезването на Чочо и мерките, които приятелите му могат да вземат, за да му помогнат да се справи с наркотичната зависимост. В планирането на „акцията“ ще се включи и Цветан, който обаче ще предложи най-неефикасната стратегия. Какво ще решат Боби, Любо и Катя, виновник или жертва е Поли Генова и ще участва ли Поля в терапията на бившия ѝ любим, гледайте във вторник.

Станислав ще постави пред Марин темата за съчетаването на модерното предприемачество и опазването на околната среда, което е стандартна практика в ХХI век.

Според него екопротестите водят до исторически и бизнес промени като залагат на самоподдържащи се сгради със соларни панели и покривни градини. Но дали и Георги споделя идеите му за бъдещето на Бели Вит?

Дамите в селото също са съсредоточени върху своите инициативи. Диди ще търси алтернативи, за да направи фризьорския си салон модерен и красив, а Милица, Неда и Ани ще търсят формулата за бутиково производство на модна марка.  

Междувременно взаимоотношенията между Иван и Теменужка стават все по-близки, а притесненията на Неда и Снежа – все по-големи. Мъдрата баба Злата ще се опита да успокои страстите и да накара братовчедките да погледнат философски на ситуацията. Мистериозната жена ще опита да убеди младата Юлия да събира знания от различни науки като използва медицинското менторство на Катя.

А старши полицай Колев ще продължи неуморно да търси доказателства за вината на Станислав за катастрофата до Бели Вит. Ще успеят ли в начинанията си героите от „Скъпи наследници“ и до какви комични ситуации ще ги доведат ходовете им, зрителите ще видят във вторник, 18 септември, от 18:00 часа.

Коментирай