Свободно време

Месечен хороскоп за октомври 2018

Телците ще уредят успешно финансовите си въпроси

02.10.2018г. / 10 24ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Октомври месец ще бъде прекрасен и динамичен за голяма част от представителите на зодиака. За други месецът се очертава спокоен и без изненади. Вижте какво ви вещаят звездите според месечната прогноза, изготвена от астролог Петя Георгиева.

Овен

Професионалните и бизнес ангажименти ще са в рамките на обичайното с леки покачвания на моменти. Подреждайте си задачите си така, че да действате с равномерно темпо.

Предвиждайте време за анализ и отработване на детайлите. Ще избегнете грешките и ще си спестите време, което впоследствие ще можете да използвате за възстановяване на силите си. Не се очакват изненади от финансов характер.

Телец

Обстоятелствата ще са благоприятни за уреждане на всякакви финансови въпроси. Ще можете да финализирате стари сделки, да промените условията по налични плащания или да сключите нови договори при изгодни условия.

Не се отказвайте от предложения за допълнителна работа, особено ако ще можете да я извършвате, без да пътувате излишно. Дори да се наложи да търсите заеми, съвсем скоро ще ги разплатите.

Близнаци

Периодът ще е свързан с промени, макар и малки, но първата ви задача е да прецените обективно собствените си сили и да не се престаравате излишно. Овладейте желанието си да сте навсякъде и да се захващате с куп занимания едновременно, след което половината от тях да остават недовършени.

Точното разпределение на времето ще ви помогне не просто да си свършите работата, но и да отделите нужното внимание на близките си. Приятните изненади ще са свързани предимно с личните и любовни отношения.

Рак

Тайната на успехите ви през този месец е скрита в думата „решителност“. Работата не просто ще ви върви леко, но и ще постигнете абсолютно реални и измерими резултати. Цели, които сте набелязали преди време, но по една или друга причина сте били принудени да отложите, сега ще намерят своята реализация.

Бъдете директни, ясни и самостоятелни. Не забравяйте, че за да сте максимално ефективни, трябва да си осигурявате достатъчно почивка, добра компания и любими развлечения.

Лъв

Няма да усетите как ще „излети“ вторият есенен месец. Ангажиментите ще са сериозни и ще изискват висока степен на концентрация. Предстоят серия делови срещи, служебни пътувания, участия в публични изяви. Голяма част от решенията по спорни въпроси, които предлагате, ще намерят реално приложение и ще ви спечелят привърженици.

Във ваша полза е да не споделяте личните си идеи за бизнес или нова организация на работа пред широка аудитория. Не пренебрегвайте вероятността някой да се възползва от споделената информация и да представи проекта ви като свой. Нов флирт ще създаде вълнения за необвързаните представители на вашия знак.

Дева

Конфликтните ситуации през този месец ще са свързани предимно с отношенията ви. Представителите на вашия знак са изключително прецизни, старателни, организирани и обикновено изискват същото от околните. За нещастие обаче, не всички могат да отговорят на очакванията им и това е повод за размяна на реплики.

Не се чувствайте задължени да изразявате мнението си по всяка тема и то пределно откровено. От вас зависи хем да си осигурите спокойствие, хем да блеснете с резултатите от работата си. Нужно е само да реагирате гъвкаво и да не си създавате врагове.

Везни

Наблюдавайте внимателно партньорите си от всички групи. По отношение на бизнеса може да се отвори възможност за атрактивни сделки, но за да не попаднете на измамници е желателно да направите обстоен маркетинг. Не е изключено да се появи нов колега, който да припознае във ваше лице „своя човек“ и непрекъснато да търси съдействието ви. Не отказвайте, и вие сте имали своя „наставник“ в началото на кариерата си.

Що се отнася до личните отношения, то там бъдете най-внимателни към партньора си. Заедно ще намерите решение на спорен въпрос и отношенията ви ще се променят значително, при това в положителна посока.

Скорпион

Най-важното през този месец е да формулирате ясно целите си и да ги разпределите в рамките на периода. За някои ще се наложи да търсите допълнителни ресурси от всякакъв характер. Като се започне от информация и се свърши с „жива сила“ във вид на помощ от приятели. Изработвайте си и резервни варианти.

Вие сте всеизвестни с изключителната си прозорливост. Ако сте си набелязали промяна на работата, местоживеенето или покупка на скъп предмет, автомобил например, то със сигурност ще попаднете на подходящи оферти. Не се хвърляйте на първата, изглеждаща привлекателно, но и не отлагайте твърде дълго.

Стрелец

Стремителни сте и всяка идея, която ви хрумва изглежда така, сякаш че ще се осъществи почти без ваша намеса. Може да изглежда така, но не разчитайте на вълшебства, Коледа е далече и чудесата не са в активния си период. Енергетиката ви е стабилна и в комбинация с въображението и творческия ви подход наистина бихте могли да „преобърнете планини“, но трябва да го направите последователно и методично.

Част от задачите, които си набелязвате ще изискват и допълнителни финанси. Може да си ги позволите, при това без да разклатите семейния бюджет, но ако сте сигурни, че след време ще успеете да ги възстановите, макар и на малки части. Свободното време ще си е изцяло ваше и ще имате възможност да се забавлявате така, както предпочитате и както всички знаят, че умеете.

Козирог

Нееднократно ще се налага да напускате зоната на спокойствието си през този месец. Два ще са източниците на емоции: работното място и домашното огнище. Звучи прекалено обобщено, но не се съмнявайте, че става дума за конкретни неща. Професионалните противоречия ще са доста остри и по-скоро групови. Запазете спокойствие, проследете логиката на ситуацията и участвайте с действия, а не с коментари.

Напрегнатата обстановка ще ви направи раздразнителни и ще се отрази негативно на отношенията с любимия човек. Намерете начин да „поддържате огъня“, за да не подтикнете половинката си към изневяра.

Водолей

Изберете си подходяща тактика. Решете още в началото на месеца дали ще се хващате за всяко нещо, нуждаещо се от намесата ви, включително проблемите на близките или ще се заровите до уши в служебните задачи. В първия случай ще има разнообразни преживявания, поводи за празнуване, кратко пътешествие, благодарности и комплименти за старанието ви, но текущите служебни задачи може и да поизостанат.

Във втория ще удивите не само шефа, а дори колегите, че и външни сътрудници с постиженията си, но умората бавно и сигурно ще се трупа, а настроението ви и най-вече липсата на чувство за хумор, често ще предизвиква недоумение у близките ви. В благоприятна позиция ще са само необвързаните представители на вашия знак, на които няма да им остава време да мислят за романтика и да търсят подходящ обект за чувствата си.

Риби

Вторият есенен месец обикновено предизвиква силна меланхолия с промяната на времето, събличането на дърветата и изобщо подсказките на природата, че се готви за сън. Като се знае колко сте чувствителни и колко лесно се влияете от околната среда, то препоръката към вас е да не се престаравате. Преумората ще ви се отрази по-зле, отколкото на всеки друг.

Организирайте си кратки пътешествия през няколко дни, срещайте се с приятели, посещавайте мероприятия, свързани с духовните ви нужди. Постарайте се да създадете и запазите устойчив баланс между физическото и психическото си състояние. Проблемите са си проблеми, но когато сте спокойни, ще се справите с тях много по-лесно.

Коментирай