Свободно време

Жорж Башур за Емилия: Обичам я безумно

Звездната двойка проговори за пръв път след жестоката катастрофа, в която почина синът на Жорж Башур

30.09.2018г. / 11 01ч.
Аз жената
Снимка: Instagram/Emilia

Снимка: Instagram/Emilia

Певицата Емилия и съпругът ѝ Жорж Башур дадоха своето първо съвместно интервю след жестоката трагедия, която преживяха през май месец тази година. В катастрофа на магистрала „Тракия“, в която пострадаха Жорж Башур и Емилия, загина синът на бизнесмена – Феди. 19-годишното момче пострада най-тежко в катастрофата и почина вследствие на травмите си.

В интервюто пред журналиста Мариян Станков – Мон Дьо за Нова телевизия, двойката за пръв път говори за голямата мъка и тъга след инцидента. За смъртта на сина си Жорж Башур сподели:

Още не мога да повярвам какво се случи. Отказвам да приема какво се случи. Знам, че това е грях... Смятам, че никога няма да го приема.“

В откровената си изповед Башур признава за вярата си, че някой ден отново ще срещне сина си, че той ще е първата душа, която ще го посрещне някой ден след смъртта.

Това, което и двамата споделят, че им е дало сили и кураж да продължат напред, е била голямата им любов. След катастрофата и смъртта на Феди Башур, Жорж признава, че Емилия му задала въпроса „Ние ще останем ли заедно?“.

Аз се шокирах, при положение, че знае, че я обичам безумно. И осъзнавам каква трагедия има и дали ще бъда същият човек, в който тя се влюби. Любовта ме спаси. Любовта ми към нея. Любовта ми към дъщеря ми, към родителите ми.“

Емилия допълва, че му е задала този въпрос, защото ясно е осъзнавала, че след тази трагедия за него всичко е изгубило смисъл и че не му е било до любов. В крайна сметка двойката остава заедно и признават, че любовта им е огромна.

Коментирай
3 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 5 години )
pojelavam im 6tastie. i az se nadiavam da imam takva liubov v jivota si .
отговор Сигнализирай за неуместен коментар