Свободно време

Дневен хороскоп за 17 октомври

Астрологична прогноза за 17 октомври

17.10.2018г. / 06 48ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Сряда ще бъде сравнително спокоен ден. Какво ви очаква според зодията, вижте в дневния хороскоп.

Овен

Предстои ви някаква изява, но сте доста притеснени и може да не се справите така, както бихте искали. Не се стресирайте излишно и не се разочаровайте от евентуалните отрицателни отзиви. Приемете ги като градивна критика и ги използвайте.

Телец

Преценявайте поведението си, когато общувате с непознати. Избягвайте проявите на раздразнителност и хапливи забележки. Някой от събеседниците ви има недвусмислен интерес към вас и е важно какво впечатление ще направите.

Близнаци

С колегите сигурно ще има противоречия и несъгласия. За сметка на това обстановката у дома ще е спокойна, а любимият човек ще ви обгради с грижи. Контролирайте емоциите, когато пътувате и специално ако се налага да шофирате.

Каква личност сте според интериора в дома си?

Рак

Опитайте се да спечелите благоразположението на околните. Опитайте се също така да разберете плановете им без да разкривате своите. Ще имате много съмнения по практическите въпроси. Обсъждайте и мислете вместо да отхвърляте всяка чута и предложена възможност.

Лъв

Ще се наложи или вие да промените нещо, свързано с динамичния ви стереотип, или някой ще ви принуди да го направите. Интересното е, че ако става дума за външна намеса, то тази намеса ще ви е приятна. А още по-интересното е, че след като промяната се случи ще се чувствате доволни.

Дева

Не тръгвайте на дълъг път и не се заемайте с грандиозни планове. Ако няма никакъв начин да отложите трудоемките задачи, то осигурете си съдействие. Незначителни сигнали ще ви покажат причините за личен проблем и начина за преодоляването му.

Какво е детето от зодия Скорпион?

Везни

Обстановката около вас ще е нестабилна, а настроението ви напрегнато. На моменти ще се чувствате самотни, на моменти изоставени или пък неразбрани. Нито едно от усещанията ви няма да е истина. Просто имате навика да идеализирате и да страдате, когато реалната обстановка не отговаря на очакванията ви.

Скорпион

Дори близките ви приятели очакват на моменти да ги изненадате с разни странности, но днес ще сте наистина във вихъра си. Ще сте абсолютно непредвидими и не за друго, а защото ще се опитвате да впечатлите някого. По-добре да овладеете ентусиазма, ако не искате вместо благосклонна усмивка да получите ехидна насмешка.

Стрелец

Ще ви ангажират с някаква публична изява, която изобщо няма да ви харесва. Няма и да ви вдъхнови. Но пък ще е шанс да покажете възможностите си убедително и да стресирате конкурентите си. Действайте с присъщата си решителност.

Любовният ви живот според личното ви число

Козирог

Рядко се размечтавате, но днес приятна новина ще ви накара още от сутринта да витаете в облаците. Ще ви е приятно да сте в такова състояние, но може да предизвика някои неприятности, свързани с практическите ви задължения. Ако е възможно да отложите сложните отговорности, то по-добре го направете.

Водолей

Като цяло и по принцип е нормално да спазвате правилата, но приемайте повечето неща с чувство за хумор и подхождайте към сложните казуси с въображение. Първоначално няма да намерите точни решения на проблемите, но пък и няма да се сдухате безпричинно.

Риби

Дребните жестове ще оставят незабравими спомени. Съвсем случайни хора или стари познати, или съседи, с които никога до момента не сте разговаряли ще ви зарадват по някакъв начин и ще ви накарат да се почувствате нужни. Останете в мига, ще ви е приятно.

Коментирай