Свободно време

Защо зеленооките са толкова специални

Притежават интелект и неподправен чар

17.09.2022г. / 12 16ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Едно от първите неща, които забелязваме в някого са неговите очи. Те могат да ни разкрият много за човека. Според психологически проучвания, хората с рядко срещан цвят на очите, въздействат по определен начин на личността ни. Очи, които се срещат рядко (около 2% от хората на Земята имат зелени очи), винаги ни впечатляват.

Изключително привлекателни

Тъй като зелените очи са уникални, притежателите им изглеждат доста привлекателно. Те излъчват загадъчност, интелект, игривост и непокорност. Зеленооките са личности, които поемат рискове в живота си, тъй като са доста импулсивни. Имат чувство за хумор и са чаровни.

С какво трябва да се разделим преди следващия рожден ден?

Страстни

Хората със зелени очи влагат страст във всичко, което правят, независимо дали става въпрос за работата им или за личния живот. Те са искрени, добри слушатели. Любовта за тях е необикновена, тъй като я изживяват с много и различни, дълбоки емоции.

Могат да постигнат успехи в кариерата си, тъй като са целеустремени. Зеленооките са страстни любовници и се стремят към създаването на дълготрайни взаимоотношения. Не на последно място са изключително търпеливи.

Характер според кръвната група

Ревниви са

Една от негативните личностни черти на хората със зелени очи е, че те са ревниви. Агресията, която могат да изразят е пасивна. Само с помощта на думи могат да ви вменят чувство за вина, когато ви ревнуват.

Очарователни

Мъжете и жените със зелени очи са смятани за едни от най-привлекателните, може би и защото този цвят на очите се среща сравнително рядко. Вероятно това се дължи на факта, че цветът се свързва със страстта, сексуалната сила. Помислете само за Джерард Бътлър, Робърт Патинсън, Дженсън Екълс, Том Круз, Аманда Сийфрид, Скарлет Йохансон, Кейт Хъдсън. Те изглеждат уверени и притежават загадъчен чар.

Свързани статии

Креативни са

Притежателите на зелени очи, оказва се, притежават и редица творчески умения. Имат богато въображение, постоянно им хрумват идеи и различен начин на мислене, което ги отличава от всички останали. Също са изключително любопитни и наблюдателни.

Когато говорят пред хора, няма как да не забележите техните ораторски умения. Те могат да въздействат концентриращо и дори когато са изправени пред силно разсейващи среди. Разговорите с тях винаги са интересни, дълбоки, в тях проличава и откровеността и откритостта им.

Коментирай