Свободно време

Михаела Филева става треньор в новия сезон на „Гласът на България“

Най-гледаното музикално шоу се завръща през пролетта с нови елементи и изненади

02.11.2018г. / 11 18ч.
Михаела Лазарова
Михаела Филева. Снимка: btv

Михаела Филева. Снимка: btv

Една от най-успешните и награждавани попизпълнителки у нас, с опит в оценяването на музикални таланти – Михаела Филева – ще се присъедини към звездния състав от треньори в шестото издание на „Гласът на България“ през пролетта на 2019 г. по bTV.

Двайсет и седемгодишната певица, текстописец и инфлуенсър ще седне на един от емблематичните червени столове в търсене на най-добрия глас на България редом до любимите на цялата страна треньори – музикантът и продуцент Владимир Ампов – Графа, рок-легендата Иван Лечев и попфолк дивата Камелия.

„Познавам Михаела като музикант и вярвам, че нейната лична история и енергията, която излъчва, ще вдъхновят младите таланти да покажат най-доброто от себе си на сцената на „Гласът на България“ и ще им помогне да повярват в мечтите си. Вярвам, че има с какво да изненада и нас, треньорите“, коментира носителят на треньорската корона от последните два сезона Иван Лечев.

Награждаваната четири пъти за „БГ изпълнителка на годината“ Михаела Филева благодари на телевизията за възможността да бъде треньор в най-гледаното музикално риалити у нас и сподели вълнението си за новата роля.

„Впускам се в това предизвикателство с огромна емоция и ще се опитам да бъда максимално полезна за талантите. Не беше толкова отдавна времето, в което бях „от другата страна“, и знам точно какво е усещането, какви са притесненията, несигурностите и емоциите на участниците. Знам и как могат да бъдат преодолени“, добави Филева, която е определяна като една от най-позитивните личности на музикалната сцена у нас, следвана от стотици хиляди фенове в социалните мрежи и с милиони гледания в YouTube.

Новият сезон на „Гласът на България“ ще предложи на зрителите и нова порция завладяващи гласове и вълнуващи лични истории, които ще бъдат следени отблизо от най-горещите водещи – хип-хоп дуото Pavell & Venci Venc’. Промени в регламента и спиращи дъха нови елементи във всеки един етап от шоуто ще превърнат надпреварата за наградата от 50 000 лева и титлата „Глас на България“ 2019 още по-оспорвана и ще държат певците и треньорите в напрежение до самия край.

Тази есен над 3500 певци от различни краища на света се явиха на предварителните кастинги за шести сезон, като най-добрите 100 от тях ще бъдат чути от треньорите на „кастингите на тъмно“.

Коментирай