Свободно време

10 идеи за коледен подарък за шефа

Със сигурност ще го впечатлите

05.12.2018г. / 11 20ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Краят на годината е дългоочакван. Идват празници, фирмени партита, повече дни за ваканция. Но преди да планираме почивката си ще трябва да помислим за куп неща, а сред тях е подаръкът за шефа. Дали е подходящо да поднесем коледна изненада?

Да, ако сме го изтеглили на офис томболата за подаръци, ако ни е близък приятел, ако е шефът мечта или просто защото Коледа ни помага да забравим негативните моменти и да покажем, че доброто винаги гради, а не разрушава. Тъй като всеки разполага с различен бюджет, според него ще определи и коледната изненада за шефа.

Започнете с минишах или табла – Такива игри винаги биха отивали в един изискан или пък по-модерен арткабинет.

Шефовете също имат хобита, интереси – Ако в процеса на работа сте успели да понаучите нещо за вашия началник, поднесете му изненада в тази посока. Хубава книга също е вариант.

Визитник – Добра идея, практична, изберете цвят и дизайн на визитника, който да отговаря на стила на шефа.

Всичко за Коледа

Ваучер за уикенд пътуване, пазаруване, бюти процедура, бижу, билети за концерт – В случай, че заедно с колегите сте решили да съберете пари и да купите общ коледен подарък, помислете за ваучер за пътуване или процедура, с която да се поглези.

Фигурка Манеки Неко – Манеки Неко е котката на късмета и парите. Коледен подарък, който ще зарадва всеки шеф. Повече за нейната символика и това в какъв цвят да я изберете вижте тук.

Ваучер за двама за театър, опера, балет – Чудесен подарък, който не е с фиксирана дата.

Бюти комплект – Предлагат се разнообразни бюти комплекти както за мъже, така и за жени. Практичен подарък, към който може да добавите и една ароматна свещ.

Дъска за плато/сервиране на сирена – Сложете я в подходяща кошница, добавете парче сирене, бурканче сладко и една бутилка вино.

Апарат за моментни снимки – това също е една хубава идея за общ коледен подарък, който да поднесете с колегите.

Нов портфейл – Подходящ подарък и за двата пола. За мъжете цветовете са черно, кафяво, ако разбира се идеята не е портфейлът да е с комикси, нещо по-арт. За дамите се водете по любимия им цвят.

Коментирай