Свободно време

Перфектният коледен подарък за свекървата

За свекървата с любов

27.11.2018г. / 10 20ч.
Михаела Лазарова
Снимка: pexels

Снимка: pexels

Избирането на коледен подарък за свекървата никога не е лесна задача. Искаме да поднесем изненада, с която да впечатлим, а не да създадем повод за празнични кавги. Ако все още не сте се спрели на идеи за подарък, вижте няколко добри предложения.

Чайник, кафеварка, кафе машина, домакински уреди – Вашата свекърва със сигурност пие ароматен чай или кафе. Помислете за нови, модерни и практични приспособления, с които да си приготвя любимите напитки.

Почивка на минерални бани – Кални бани, спа процедури... Всяка свекърва би се зарадвала на такава грижа за духа и тялото. Подаръкът е особено подходящ, ако тя страда от артрит или има други здравословни проблеми, за които се препоръчват подобни грижи.

Бижута, аксесоари – Всяка жена, без значение на възрастта харесва хубавите бижута и аксесоари. Колие, нови обици, зимни аксесоари, чанта или пък нов портфейл, възможностите са много.

Свекърва според зодията

Поставка за цветя – В магазините за домашен уют ще намерите разнообразни поставки за цветя. Към тях не забравяйте да добавите и една нова саксия с цвете.

Ваучер за фризьор, маникюр, козметик – Отново отбелязваме, че за женската красота няма възраст и че всяка една жена трябва да полага грижи за това. Подарете приятни емоции в бюти салона на вашата свекърва.

Козметичен комплект – Практична идея, особено ако вашата свекърва не обръща много внимание на тези неща. Има голямо разнообразие от бюти комплекти с по няколко крема, парфюми, козметика за баня.

Всички рецепти за Коледа на едно място

Нов пеньоар, халат за баня, одеяло – Покажете на свекървата, че разбирате какво е домашен уют. Може да ѝ подарите нов пеньоар или топло одеяло, с които да се намята, когато гледа любимите си сериали. Нова пижама също е добър избор за коледен подарък.

Кулинарна книга, готварски курс – Ако кулинарията е страст на вашата свекърва, няма как да не я зарадвате с нова готварска книга или с курс по готварство за любители на различна тематика, като сладкарство, печива, италианска кухня и т. н.

Всички рецепти за Нова година на едно място

Билети за концерт, балет, опера – Всяка свекърва си има любим изпълнител или иска да посети някое специално културно събитие. Подарете ѝ билети за него.

Дигитална рамка за снимки – Оригинален подарък, който често ще напомня за вас, а свекървата пък може и да не се отбива толкова често на гости.

Ароматна свещ, книга и бутилка вино – В зимните вечери, когато запалим уханна свещ, налеем чаша хубаво вино, остава само да отворим и интересно четиво, за да бъде релаксът ни завършен. Подарете тази магия на вашата свекърва.

Коментирай