Свободно време

Наско от Б.Т.Р. изпя „Честит рожден ден“ на предаването „Фамилно“

Продукцията на Bulgaria ON AIR с водещ Деляна Маринова–Джуджи подготвя специални празнични изненади по повод първата си годишнина и Коледа

26.11.2018г. / 08 46ч.
Мария Дуковска
Снимка: Bulgaria ON AIR

Снимка: Bulgaria ON AIR

Токшоуто за цялото семейство „Фамилно“, което се излъчва в ефира на Bulgaria ON AIR всяка събота и неделя от 10:30 часа, навърши една година. Празнично беше и настроението в студиото на предаването тази седмица, след като един от най-обичаните български изпълнители – Атанас Пенев – Наско от група Б. Т. Р., поздрави екипа на „Фамилно“ и водещата Деляна Маринова– Джуджи с пожелание под формата на песен в ефир.

„Фамилно“ е много различно, защото показваме забавни истории, които не натоварват зрителите. През изминалата една година в предаването отведохме българските семейства на стотици вълнуващи пътешествия. Показахме им непознати кътчета, но и се върнахме назад във времето през една нова призма – чрез разкази за забележителни хора лично от техните наследници. Имахме и пътувания за сетивата и душата – културни, кулинарни, стойностни. Занапред сме приготвили на аудиторията още много изненади“, казва Деляна Маринова– Джуджи.

През декември предаването ще се постарае да разкрие магията на семейното щастие, традициите и сплотеността, като представи журналисти от Bulgaria ON AIR извън професионалното им амплоа. В специалната празнична рубрика „Коледа с водещите на Bulgaria ON AIR“ лица от телевизията ще разкрият как се подготвят за предстоящите празници. Какви обичаи спазват, кои са най-забавните им спомени от Коледа като деца и какво пожелават на зрителите – разберете във „Фамилно“ през декември.

Освен това, броени дни преди един от най-светлите празници, Деляна Маринова– Джуджи излиза от студиото, за да подари усмивки на още повече хора. Водещата на предаването „Фамилно“ ще се включи в благотворителната кауза „Звезди рисуват за децата на Стрелча“, която ще се проведе на 2 декември. В рамките на инициативата известни личности от страната ще рисуват картини, които след това ще си закупят, с цел набиране на средства за децата сираци, полусираци и деца с увреждания от гр. Стрелча.

Не пропускайте единственото семейно предаване в българския ефир – „Фамилно“, всяка събота и неделя от 10:30 часа в ефира на телевизия Bulgaria ON AIR.

Коментирай