Свободно време

Какви ще са децата, родени в годината на Кафявата земна свиня

Земята е символ, свързан с дълголетието и стабилността

07.01.2019г. / 11 07ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Според китайския календар 2019-а ще бъде под влиянието на Кафявата земна свиня. Новата китайска година ще започне на 5 февруари 2019 г. и ще приключи на 24 януари 2020 година. Специалистите по китайска астрология смятат, че годината на Земната свиня е добра година за раждане. Земята е символ, свързан с дълголетието, стабилността, самоконтрола.

Ако очаквате своето бебе в тази китайска година, вижте какво вещае тя за него.

Децата, които ще се появят на бял свят ще са щастливи, издръжливи, ще бъдат личности с голямо търпение. С лекота ще комуникират и ще създават контакти. Това, което ще ги отличава от останалите е тяхната галантност, донякъде старомодност и подчиняване на добрите маниери.

Апетит няма да им липсва, напротив.

Какво ни очаква в Годината на свинята според китайския хороскоп

Въпреки че ще бъдат добри слушатели, децата, родени в годината на Свинята може да са и твърде наивни и скромни. Когато станат зрели личности, другите ще виждат в тях хора, които разбират нуждите на останалите, носещи добра душа и честност.

Те ще са лоялни, грижовни и търсещи взаимноизгодни партньорства, винаги готови да помогнат на приятел в нужда. Що се отнася до общуването с другите китайски зодии, ще имат мир и хармония с родените под знака на Заека и Козата/Овцата. Добра съвместимост имат и с Дракона, Тигъра.

Но трябва да бъдат внимателни с представителите на знака на Маймуната, които с лекота ще се възползват от добротата им, пробутвайки им своите маймунски трикове. Освен от тях, трябва да се пазят от Змията и Петела.

Децата, родени в годината на Свинята се нуждаят от защитата на родителите си. Тъй като те имат добра душа и са малко наивни, могат лесно да бъдат измамени от другите деца. Винаги са готови да помогнат на приятелите си, защото не могат да кажат „НЕ“. Ето защо не спирайте да им давате насоки, учете ги как да поставят бариери, когато е необходимо.

Свързани статии

Какво още трябва да знаете за връзката деца – родители? Още от ранна детска възраст, тези деца се насочват към области, които развиват тяхната интелигентност. Любознателни, винаги с желание да четат, на по-късен етап от живота си имат големи шансове да станат истински интелектуалци, когато пораснат. Постигането на малки неща не е тяхна цел.

Децата родени под знака на Свинята винаги ще се стремят към възможно най-високи цели и през повечето време ще успяват да осъществят плановете си. Единствено тяхната наивност може да им попречи и именно родителите ще трябва да се опитат да коригират тази им черта.

Що се отнася до здравословното им състояние, те ще се радват на добро здраве, активни са, харесват спорта, затова помислете за подходяща спортна активност.

Коментирай