Свободно време

Изберете златна мандала и вижте какво трябва да направите още днес

Как да постигнете щастие

25.05.2023г. / 15 00ч.
Михаела Лазарова
Снимки: istock

Снимки: istock

Всеки от нас желае да промени нещо в живота си. Искаме, но отлагаме стъпките, с които можем да постигнем тази промяна. Днес споделяме с вас 3 златни мандали. Изберете си една от тях и вижте какво трябва да започнете да правите още днес.

Златна мандала 1

Семената, които сте посели днес, ще имат добър потенциал за развитие в бъдеще. Опитайте се да следите и да бъдете в събитията, в случващото се край вас, но без да насилвате излишно нещата. Какво трябва да направите още днес? Да започнете с малки стъпки към желаната от вас промяна. Посейте семената.

Забравете разбирането че имате безброй възможности, които сами ще ви намерят. Ще трябва и вие да се поразмърдате, да излезете от зоната си на комфорт. Посейте семената и се радвайте на успехи.

Златна мандала 2

Ако сте избрали тази красива мандала, то е време да се откажете от всички неща, които ви задържат на място. Разделете се с вредните навици като мързел, алкохол, нездравословно хранене, заседнал начин на живот, тютюнопушене.

Днес е вашият ден, в който да си напомните, че имате едно тяло, за което трябва да се грижите добре всеки ден. Подарете му повече любов и грижа. Положителната промяна ще се отрази и на емоционалното ви състояние, не се съмнявайте.

Свързани статии

Златна мандала 3

Ако искате да се случат големите промени в живота ви, започнете още днес, поемайки повече отговорности. Може би изпитвате страх, не ви се рискува? Не позволявайте на страховете да управляват живота ви. Помислете какво е това нещо край вас, което не ви е нужно.

Стари, счупени предмети, които не ползвате; дрехи, които не носите; хора в обкръжението ви, които не ви мотивират, а винаги ви критикуват и са отрицателно настроени и т. н. Разчистете живота си от тях, бъдете смели и преоткрийте себе си.

Коментирай