Свободно време

„България Ер“ подарява небе от любов за Св. Валентин с билети на промоция

По повод 14 февруари всеки, който закупи самолетен билет, може да резервира втори билет за същия полет с от 30 до 50% отстъпка

05.02.2019г. / 10 52ч.
Мария Дуковска
„България Ер“ подарява небе от любов за Св. Валентин с билети на промоция

По-малко от две седмици ни делят от най-романтичния ден в годината – 14 февруари, а в еуфорията на празника националният превозвач „България Ер“ пусна специална промоционална кампания за самолетни билети под надслова „Небе от любов“. Всеки, който закупи самолетен билет до 8 февруари включително по някоя от директните дестинации на авиокомпанията, може да резервира втори билет за същия полет с от 30 до 50% отстъпка.

Сред линиите, по които намаленията са най-големи за втори двупосочен билет, са Виена (от 85 евро), Милано (от 75 евро), Москва (от 105 евро), Франкфурт (от 88 евро), Мадрид (от 103 евро) и Берлин (от 78 евро). Всеки, който иска да подари на свой близък човек небе от любов, може да резервира своите места чрез обаждане или e-mail до Центъра за обслужване на клиенти на авиокомпанията, във всеки от офисите и представителствата ѝ в България и чужбина, както и от турагентската мрежа. Промобилетите от кампанията трябва да бъдат използвани за пътувания, които са започнали до 30 юни.

В цената на всички самолетни билети се включват и редица удобства, които да направят пътуването още по-удобно – 1 бр. ръчен багаж до 10 кг, 1 дамска чанта/лаптоп, кетъринг на борда, както и безплатен check-in.

Повече подробности относно условията на кампанията може да откриете на уебсайта на „България Ер“ – www.air.bg.

Коментирай