Свободно време

Евродепутатът Димитър Стоянов говори за живота извън политиката

Какъв е животът извън политиката и кои са грешките в миналото – говори най-младият български евродепутат Димитър Стоянов, тази сряда в „Зад маската“

05.02.2019г. / 09 50ч.
Мария Дуковска
Кадър: Bulgaria ON AIR

Кадър: Bulgaria ON AIR

Какъв е животът извън политиката и кои са най-големите грешки, допуснати в миналото? Отговорите от най-младия български евродепутат Димитър Стоянов, тази сряда, в рубриката „Зад маската“ по Bulgaria ON AIR. През 2005 година Стоянов влиза в Народното събрание от партия „Атака“ и е едва на 22 години, а през 2007 година е избран за евродепутат.

На 6 февруари Димитър Стоянов ще говори откровено пред Мария Папазова за разделите в личния и професионалния си живот. Пред камерата на Bulgaria ON AIR той ще говори и за разрива в отношението си с лидера на „Атака“ – Волен Сидеров, за майка си – Капка Георгиева, и за живота извън активната политика. Не пропускайте „Зад маската“, на 6 февруари.

Авторската рубрика на Мария Папазова „Зад маската“ е посветена на разкази за личния свят на известни българи отвъд публичния им образ. Проектът се излъчва всяка сряда в сутрешния блок на Bulgaria ON AIR.

Коментирай