Свободно време

Изберете си цветно сърце и вижте какви сте в любовта

Един забавен тест

19.02.2019г. / 14 33ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

В любовта всички ние сме различни. Имаме различен поглед върху взаимоотношенията, партньорите, ценностите. Споделяме един забавен тест. Изберете си цветно сърце и вижте какви сте в любовта.

Сърце 1

Вие сте щастливи, когато сте във връзка. Всъщност за вас може да се каже, че не бихте могли да сте сами, затова след края на една връзка, веднага търсите нов партньор. Имате нужда от усещане за стабилност, което получавате, когато сте обвързани. Не намирате необвързаността за забавна. Истински щастливи сте, само когато се намирате във взаимоотношения.

3 стратегии, които несигурните мъже често разиграват

Сърце 2

Ако вашият избор е сърце номер 2, то вие не започвате връзка, докато не сте сигурни, че наистина сте влюбени в човека до себе си. Не търсите сериозни взаимоотношения на всяка цена. Сякаш не сте обсебени от идеята за любовта. За вас е важно да имате не просто партньор, а истинска любов. Ето защо, докато не се убедите, че не сте напълно влюбени, не се обвързвате. Да сте необвързани ви прави щастливи, защото имате вашите хобита и интереси.

Сърце 3

Свободата ви радва! Знаете как да бъдете щастливи, когато сте сами, въпреки и да знаете че все някога ще си намерите сродната душа. За вас свободата е много важна, дори когато имате партньор до себе си. Независими сте и взимате самостоятелно решения, което до някаква степен усложнява връзката ви.

10 неща, които мъжете ценят повече от „обичам те“

Ако в миналото сте се разочаровали, то в настоящето предпочитате да не създавате сериозни взаимоотношения, а да управлявате времето както си поискате, да градите кариера. Може би, ако не мислите за трудните моменти в любовта, които са неизбежни, ще привлечете към себе си повече романтика и чисти емоции.

Сърце 4

Наистина искате да сте във връзка и да срещнете някой специален. Вероятно често се чувствате самотни, когато знаете, че има на кого да разчитате, това ви прави истински щастливи. За вас думата щастие е семейство, приятели, партньор. Важно е да имате стабилни емоционални връзки, щастлив брак. Имате нужда от любим, с когото да разговаряте за всичко.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
titia ( преди 5 години )