Свободно време

СкандаУ с нова песен

Концертът им в „Арена Армеец“ ще е с вход свободен за всички хора в неравностойно положение, които искат да го посетят

26.02.2019г. / 11 48ч.
Мария Дуковска
СкандаУ с нова песен

СкандаУ подготвят своя първи концерт в зала „Арена Армеец“, който ще се състои през април. Вече излезе и новата песен на групата – „Арабия“, в която те си партнират с Атанас Колев. Музикален продуцент на шоуто през април е Светлин Къслев, който коментира заедно с Тото предстоящото събитие.

„Ще бъдем с бенд, там нещата са по-сериозни и се правят специални аранжименти за концерта. Приготовлението е започнало“, разказа Къслев в студиото на „България сутрин“. 

Той обясни, че все още се избират хората, които ще са на сцената, защото още се аранжират парчетата, а след това ще има подбор на музикантите. Самите репетиции ще стартират от края на следващия месец.

Тото пък подчерта, че новата песен „Арабия“ отново е с музика на Светлин Къслев, както и много от останалите парчета на СкандаУ.

„Пак работим по много неща. Той е нещо като естествено продължение на това, което СкандаУ искат да кажат като текстове. Той успява да намира музиката им“, допълни изпълнителят пред Bulgaria ON AIR и подчерта, че всяко парче зависи от настроението.

Каза още, че концертът в „Арена Армеец“ ще е с вход свободен за всички хора в неравностойно положение, които искат да го посетят. Той посочи, че за тях ще има изградена специална платформа и всичко нужно за достъп, а на сайта на разпространителите на билети има информация как да се сдобият с покани.

Коментирай