Свободно време

Samsung Galaxy S10: По-голям екран, повече камери и възможности

Ново премиум смартфон изживяване отбелязва 10 години Galaxy иновации

01.03.2019г. / 11 10ч.
Мария Дуковска
Снимка: Samsung

Снимка: Samsung

Празнувайки десетилетие от лансирането на първия Galaxy S, Samsung Electronics Co., Ltd. представи нова серия премиум смартфони: Galaxy S10. С четири уникални устройства, серията е проектирана да посрещне специфичните нужди на пазара на смартфони днес, така че потребителите да имат повече време за нещата, които обичат. Всяко устройство комбинира технологиите, от които потребителите се интересуват най-много: иновации в дисплея, камерата и производителността.

Надграждайки десетилетие от иновации, Galaxy S10 и S10+ са предназначени за тези, които искат премиум смартфон с характеристики от най-висок клас и мобилни изживявания от следващо поколение.

Galaxy S10+ е за всички, които търсят мощно устройство с премиум характеристики и иновативни дисплей и камера, с възможност за едновременна работа по различни задачи. Galaxy S10e е създаден за тези, които искат топпараметри в компактно устройство с плосък екран. Отличаващи се с изцяло нов динамичен Инфинити-О AMOLED дисплей, камера от следващо поколение и интелигентна производителност, Galaxy S10 серията предлага на потребителите повече възможности и налага нов стандарт за смартфони.

От старта си преди десет години, Galaxy S серията винаги е била лидер при иновациите – предлага на потребителите невероятно изживяване и възможност да намерят подходящото за тях устройство“, каза DJ Koh, президент и главен изпълнителен директор на отдела за IT и мобилни комуникации в Samsung Electronics.

Динамичен AMOLED дисплей: Премиум екран с Ultrasonic сензор за пръстови отпечатъци


Galaxy S10 е снабден с най-добрия екран на Samsung досега и е първият в света с динамичен Инфинити-О AMOLED дисплей. Първият смартфон със сертифициран HDR10+ дисплей, осигурява ярко цифрово съдържание, а с динамично картографиране на тоновете ще видите по-широк спектър от цветове за блестяща, реалистична картина. Динамичният AMOLED дисплей на Galaxy S10 също е сертифициран от VDE за живи ярки цветове* и уникално контрастно съотношение за мобилно устройство с още по-дълбоки черни и по-ярки бели цветове.**

Сертифициран и от DisplayMate, дисплеят ще може да покаже най-точните цветове на твоето мобилно устройство*** – дори и при силна слънчева светлина. Нещо повече, динамичният AMOLED дисплей също намалява синята светлина чрез своя TÜV Rheinland-сертифициран дисплей за комфорт на очите****, без да компрометира качеството на картината или добавянето на филтър.

Резултатът от новаторския инженерен процес, уникалният Инфинит-О дисплей на Galaxy S10 съдържа множество сензори и технологии на камерата в дисплея – така площта на екрана е увеличена без компромиси и разсейвания.

Първокласна Камера


Основавайки се на лидерството на Samsung при камерите с двойна апертура, Galaxy S10 въвежда нова технология с усъвършенствано разпознаване, което улеснява заснемането на невероятни снимки и видеоклипове:

Ultra-Wide Lens: Първи за S серията, Galaxy S10 предлага ултраширок обектив със 123-градусово поле на видимост, подобно на човешкото око. Перфектен за впечатляващи пейзажни снимки, големи панорами и дори способен да побере цялото семейство в една снимка, Ultra-Wide Lens гарантира, че винаги ще можете да заснемете пълната картина.

Супер стабилен и висококачествен видеозапис: Galaxy S10 предлага супер стабилен видеозапис с технология за цифрова стабилизация. Независимо дали танцувате в средата на невероятен концерт или се опитвате да запишете всеки детайл от екстремно каране на колело, Super Steady ви позволява да уловите момента. Както предните, така и задните камери могат да заснемат 4К UHD качество. За първи път в индустрията, задната камера ти дава възможността да записваш видео в HDR10+.

AI Camera: Galaxy S10 прави вече умните функции по-точни с невронни процесори (NPU), така че можете да получите професионални снимки, които си струва да споделяте, без да се налага ръчно да избирате разширените настройки на камерата. Оптимизаторът на сцени вече може да разпознава и обработва по-точно до 30 предварително зададени сцени. С Shot Suggestion, Galaxy S10 предлага автоматични препоръки за композиране, така че можете да направите снимката по-добра от всякога.

Интелигентни характеристики за изпълнение, които ти помагат да извлечеш максимума от телефона си

Galaxy S10 е направен с премиум хардуер и софтуер, които да ти помагат където и да си. От съвсем нови възможности за споделяне на енергията до повишаване на производителността с AI и интелигентен Wi-Fi, Galaxy S10 е най-умното устройство на Samsung.

Повече информация за предварителните поръчки виж тук.

Коментирай