Свободно време

Дневен хороскоп за 8 март

Лъвовете да внимават с парите

08.03.2019г. / 07 00ч.
Михаела Лазарова
снимка: Isock

снимка: Isock

Какво показват звездите за днешния празничен ден, вижте в следващите редове.

Овен

Залогът за успех днес се крие в личната ви упоритост и трудолюбие. По-възрастен колега ще ви подскаже как да се справите с текуща задача, която ви затруднява. Избягвайте публичните изяви, няма да предизвикате впечатлението, което си представяте. Не се главозамайвайте от успехите.

Телец

Не си набелязвайте важни задачи за днес. Контактите ще са интензивни и през повечето време ще се забавлявате, сериозните занимания ще останат на заден план. Необвързаните представители на вашия знак може да получат покана за кратко пътешествие. Възползвайте се, преживяванията ще надминат очакванията ви.

Близнаци

Работата ви днес ще е доста отговорна, но фактът, че ви я поверяват ще ви подскаже, че на вас се възлагат големи надежди. Не се отказвайте, макар в началото нещата да са леко неясни. Действайте последователно и довършвайте старателно всеки етап. Резултатите няма да закъснеят.

Рак

Случайна среща ще ви подтикне към нежни чувства. Върнете се в реалността преди да решите, че сте в плен на любовта от пръв поглед. Ще преживеете болезнено следващите емоции, ако не си дадете сметка за позицията, в която се намирате. Не е желателно да правите скъпи покупки.

Лъв

Заради стара грешка ще претърпите финансови загуби. В началото на деня събитията ще се развиват според предвижданията ви, но след това са възможни неприятни разговори с колега или с шефа. Не се отклонявайте от целите си, но и не се опитвайте да ги постигнете на всяка цена, защото цената може да се окаже твърде висока. Балансирайте интересите си с тези на семейството.

Дева

Въздържайте се от прекалено критични забележки към хора, с които се познавате от дълго време, мислейки че ще ви простят острия тон. Ако усетите, че сте раздразнителни, намалете контактите. Реакцията ви ще е правилна, ако си дадете сметка за мотивите, подтикващи събеседниците ви към едно или друго действие.

Везни

За всяко ново начинание ще са ви необходими допълнителни знания, с които към момента не разполагате. Създайте си първо ясна концепция за поредицата на действията си и чак след това се ангажирайте с реализацията им. Отношенията ви с любимия човек днес трябва да се базират на духовното, а не на материалното.

Скорпион

Ще сте достатъчно ангажирани с текущите си задължения, за да оставите на заден план тревогите, свързани с личните отношения. Съмненията ви спрямо любимия човек са много повече свързани с прословутата ви мнителност, отколкото с реални поводи. Няма да успеете да се справите с всички задачи от списъка си, но пък ще помогнете на приятел да се справи с неговите.

Стрелец

Въздържайте се от каквито и да било дългосрочни инвестиции, обещаващи висок приход. Ще са абсолютна загуба не само на пари, а и на време. Ще се наложи да се справите с някои лични противоречия, търсете диалог. Романтичните преживявания няма да компенсират нервното напрежение на работното място.

Козирог

Професионалният опит ще ви подскаже как да реагирате в критична ситуация. Не вярвайте на всичко чуто, много е вероятно някой да се опитва умишлено да ви заблуди. Ако сте си набелязали пътуване за следобед и почивните дни, не се отказвайте, независимо че метеорологичните условия може да не са от най-добрите.

Водолей

Анализирайте внимателно предложенията на колегите си. Има някаква уловка, която може да навреди на позициите ви. Запазете спокойствие след като установите за какво става дума. Трябва ви време, за да си изработите правилна тактика.

Риби

Събитията в началото на деня ще са странни. Част от работата ви ще изисква творчески подход и проява на въображение. Някой ще се опита да навлезе в личното ви пространство под съвсем благовиден предлог. Блокирайте възможността още в самото начало.

Коментирай