Свободно време

Седмичен хороскоп за 11 – 17 март

Проблеми за Близнаците

11.03.2019г. / 10 42ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Динамично започва новата седмица, в която няма да липсват трудности. Ще трябва да внимаваме повече в работата и личните взаимоотношения. Споделяме седмичния хороскоп на астролог Петя Георгиева.

Овен

По възможност не се занимавайте с решаване на формални въпроси, подписване на договори и финализиране на сделки. Ще забележите, че целите на партньорите ви са доста противоречиви.

В личните отношения обръщайте повече внимание на собствените си интереси. Правете компромиси само в краен случай. Не се впускайте в любовни авантюри, не участвайте в хазартни игри и не правете нови инвестиции, нито спекулативни операции.

Не е препоръчително да теглите кредити. В офиса ще се справите дори с най-сложната ситуация с присъщата си отговорност и постоянство. Желателно е да се отнасяте отговорно към здравето си.

Телец

Доста напрегнат период. Ще се сблъскате с трудности от най-различно естество – както в личните, така и в деловите отношения. Най-спешни за решаване ще са ви юридическите въпроси. В офиса е препоръчително да приемате само задачи, за които сте достатъчно квалифицирани, за другите опитайте да измислите благовиден предлог да отложите поне на този етап.

През втората половина на седмицата събитията в по-голямата си част ще са окуражаващи. Настоящата ви връзка ще претърпи положителна промяна. Ще се появят нови перспективи за съвместна дейност. Тогава ще изпитате радост и от интимните си взаимоотношения.
Ново делово запознанство ще активира творческите ви способности.

Любовен хороскоп за 11 – 17 март

Близнаци

В началото на седмицата не е изключено да имате служебни проблеми. Ще се наложат редица дребни промени или ремонти, които ще ви отегчат. Не се изкушавайте да кръшкате, това ще повлияе на отношенията с колегите. Дори понякога да ви окуражават за кратките почивки които си правите, когато дойде време да докладвате за свършена работа, съвсем няма да спестят упреците си.

Избягвайте нерегламентираните сексуални контакти, ще ви донесат страхотни и при това дълготрайни неприятности. В края на седмицата е добре да помислите за здравето и самочувствието си – ако имате проблеми със стомаха моментът е подходящ за лечение с биопрепарати. Опитайте се да не пренасяте служебните тревоги у дома и обратно.

Рак

Решавайте ежедневните проблеми без излишна истерия. Прибързаните решения не са препоръчителни – ще се получи отрицателен резултат. Ще трябва да се справите с формалности, свързани с жилището ви, но моментът не е подходящ за купуване на вила, къща на село или гараж. Възможно е да попаднете на измамници и сделката да е губеща.

В края на седмицата е желателно да прехвърлите част от семейните си задължения на останалите членове от семейството и да отделяте повече време за почивка. Те, естествено, няма да са съгласни, но ще отстъпят, ако сте достатъчно аргументирани. Обещание за развлечение в почивните дни ще се окаже доста убедителен довод.

Коментирай