Свободно време

Любовен хороскоп за 18 – 24 март

Объркване в любовта

18.03.2019г. / 16 21ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Тази седмица ни очаква пълнолуние, което донякъде ще обърка любовния ни живот. Също така, ретроградният Меркурий ще продължава да ни напомня да внимаваме с думите. Повече вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Ако сте необвързани и на този етап ви се отдава възможност да пътувате, действайте! Възможно е да срещнете интересна личност. В случай че нямате планове за път, отдайте се на повече интересни моменти с приятели. Има шанс за нови интересни познанства, както и от задълбочаване на емоциите. Обвързаните Овни да обръщат повече внимание на половинката си.

Телец

Чувствеността ви ще бъде силна до четвъртък. След това може да има отдалечаване между вас и любимия човек. Не е изключено да се наложи да избирате между работата и любовта. Пълнолунието във вашия сектор на работата ще ви напомни, че има нещо в нея, което не търпи отлагане, а това ще отвлече вниманието ви от любовта.

3 причини съпругът ви да изневерява без да иска развод

Близнаци

Заедно с пълнолунието във вашия сектор на романтиката, определено нещо ще се случи в любовния ви живот. Необвързаните близнаци ще почувстват липсата на любов. Не се затваряйте в себе си, а не забравяйте, че периодите без партньор са изключително ценни. Те ви позволяват да се превърнете в нещо по-добро, да преоткриете себе си. Не забравяйте, че вие привличате това, което излъчвате. В случай, че се срещате с някого, нещата може да се задълбочат.

5 типа жени, за които мъжете не се женят

Рак

Още в началото на седмицата вие и партньорът ви ще можете да действате заедно като двойка, с голяма сила, работейки върху целите си. Социалният ви живот ще бъде от ключово значение за насърчаването на любовната ви връзка. Ето защо не забравяйте за специалните моменти с добрите стари приятели.

Коментирай
3 rate up comment 0 rate down comment
titia ( преди 5 години )
hihhii, moia liubim goliam bliznak ,,,,palavnik , koito izpolzval vremeto v koeto e sam da se preotkriva , , zaka4ka , hahaha
отговор Сигнализирай за неуместен коментар