Свободно време

Магазини PEPCO отвориха врати и в България

Веригата планира да открие повече от 15 магазина у нас

15.03.2019г. / 13 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: PEPCO

Снимка: PEPCO

Добре дошли в PEPCO („Пепко“), най-голямата и най-бързо развиваща се търговска верига за нехранителни стоки в Европа, която отвори врати и в България. Жителите на Пловдив вече могат да пазаруват в двата магазина на бранда, като през следващите няколко месеца още магазини ще посрещат клиенти в други градове на страната, включително и в София.

Веригата планира да открие повече от 15 магазина през първите 6 месеца от присъствието си в България и да увеличи този брой до повече от 70 до края на 2021 година.

PEPCO е европейска верига от магазини, която предлага на своите клиенти всичко, от което се нуждаят, за да облекат семействата си, да декорират и организират домовете си – и то на много ниски цени. Тя предлага около 30 различни групи продукти, включително мъжко, дамско и детско облекло, бельо, аксесоари, играчки, декорации, текстил, домакински артикули и други. Облеклото (обувки и бельо) съставлява около 60% от асортимента, а продуктите за дома – около 40%.

Марката стартира през 2004 г. в Полша и в момента има близо 1600 магазина, разположени в Централна и Източна Европа, а именно в Чехия, Хърватия, Естония, Литва, Латвия, Полша, Румъния, Словения, Словакия и Унгария. България е единадесетата страна, където могат да бъдат закупени продукти от тази верига.

Коментирай
Здраве и красота