Свободно време

Дневен хороскоп за 21 март

Любовни емоции за Близнаците

21.03.2019г. / 06 57ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Пролетта вече официално е тук. Какво ще ви донесе първият пролетен ден, вижте в дневния ни хороскоп.

Овен

Личните отношения ще създават безпокойство. Търсете баланс на интересите. Не е изключено да получите допълнителни приходи, които почти веднага ще се наложи да похарчите за квалифицирана консултация, от която имате нужда.

Телец

Непривично за вас, но сте склонни да фантазирате и не си давате ясна сметка за собствените си възможности. Не се „изхвърляйте“ с щедри обещания. С каквото и да се захванете ще ви е нужна помощ, въздържайте се от прояви на самонадеяност.

Как да организирате портфейла си, за да привлечете пари

Близнаци

Любовните отношения ще се развият благоприятно и окуражаващо. Скучните занимания ще са сравнително малко, а контактите с нови делови партньори или колеги ще ви мотивират да се заемете с дейности, изискващи въображение и размах.

Рак

Възможността да намерите приложим вариант за решаване на споровете с любимия човек е във вашите ръце. Проявете отстъпчивост, за да не докарате отношенията си до „задънена улица“. Работата ви може да е свързана с кратко пътуване и участие в еднодневна форма на обучение. Не зацикляйте върху познати решения.

5 начина да елиминирате негативните мисли

Лъв

Критичните забележки не са най-добрият начин за изразяване на чувствата ви към любимия човек. Ако участвате в някакъв търг, вероятността да спечелите не е за пренебрегване. Ще получите подкрепа за проект, който подготвяте от доста време.

Дева

Опитайте се да промените леко стереотипа в отношенията, ако искате да се насладите на романтичните емоции. В състояние сте да решите спорните въпроси на работното място, стига да отчитате влиянието на всички странични фактори. Не подценявайте чуждото мнение.

Коментирай
Свободно време