Дневен хороскоп за 26 март

Девите да внимават с емоциите

2019-03-26 07:00:00 | Михаела Лазарова

Везни

Подхождайте отговорно към днешните задачи. Резултатите от работата ви ще са решаващи за следваща промяна, която имате намерение да предприемете. Избягвайте финансовите рискове, особено ако се налага да пътувате. Организирайте си някакво развлечение за вечерта.

Скорпион

Ще си причините неприятност заради собствената ви неправилна реакция. Ясното съзнание, че сами сте си виновни няма да е повод за добро настроение. Депресията и самосъжалението обаче също не са ефективни методи за излизане от положението. Ако се мобилизирате ще можете да получите допълнителен приход и да се позабавлявате.

Стрелец

Анализирайте глобалните си цели и ги раздробете на по-дребни с обозримо време за реализация. Не се опитвайте да прехвърляте част от работата си на някой друг, а ако се налага да го направите, уточнете начин за компенсация. Отделете време за духовни занимания вечерта.

7 вредни навика, които ускоряват стареенето

Козирог

Настроението ви е нестабилно и сте в състояние да избухнете или да се разстроите от най-малката дреболия. Избягвайте споровете с колегите и шефа, за да не се налага след време да се извинявате. За сериозен конфликт в семейството трябва да се намесите задължително, само вие сте в състояние да го предотвратите.

Водолей

Проявете предпазливост, ако се налага да пътувате, да работите с документи или да общувате с непознати. Въздържайте се от каквито и да било рискове, свързани с финансите ви. Не споделяйте личните неприятности дори с най-близки приятели, постарайте се да се справите самостоятелно.

Риби

Отхвърляйте служебните задачи поединично и последователно. Част от тях ще са отегчителни, но се опитайте да ги забравите, щом ги довършите. Не отказвайте разговор с любимия човек дори темата да не ви е от най-приятните. По-добре е веднъж завинаги да уточните нещата, отколкото тягостно да ги влачите с месеци.