Свободно време

Кое е по-трудно: живият ефир или приспиването на дете?

Журналисти от Bulgaria ON AIR разкриват повече за родителството

07.04.2019г. / 13 20ч.
Михаела Лазарова
Кое е по-трудно: живият ефир или приспиването на дете?

Живият ефир или приспиването на детето е по-трудно за журналистите на Bulgaria ON AIR Десислава Атанасова и Златимир Йочев? Водещата на Новините ON AIR и едно от лицата на сутрешния блок „България сутрин“ са част от 10 популярни личности, които се включиха в кампанията „Да отгледаш дете …“, която стартира по повод десетото юбилейно издание на „Форум бременност и детско здраве“ на водещия здравен сайт Puls.bg. Форумът ще се проведе на 20 и 21 април, в НДК, а ТУК може да се регистрирате безплатно за участие.

Дни преди най-голямото специализирано събитие, посветено на бременността, раждането и грижата за детето, предаването „Фамилно“ по Bulgaria ON AIR, попита 5 майки и 5 татковци какво е най-трудното и най-забавното в родителството.

„Игрите на открито и общуването с връстници от моето детство бих искала да присъстват и в това на малката ми дъщеря“, казва водещата на Новините ON AIR.

Златимир пък мечтае дъщеря му да изживее всички хубави моменти, през които са преминали родителите ѝ. А коя е била най-голямата беля, която са правили Деси и Злати като деца, вижте във видеото.

Коментирай