Свободно време

Дневен хороскоп за 9 април

Скорпионите да не се доверяват

09.04.2019г. / 06 59ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Вторник ще ни донесе редица изпитания. Повече за това какво ви очаква, вижте в дневния ни хороскоп.

Овен

Енергетиката ви е стабилна. Заемете се със задачи, изискващи концентрация, внимание и точност. Опитайте се да създадете окончателна концепция за идеи, които са ви хрумнали преди време, но са били в „сурово“ състояние.

20 положителни черти на Овена

Телец

Без усилия ще се справите със занимания, свързани с обработка на документи, водене на кореспонденция, издирване на информация. Ако имате възможност да се включите в краткосрочна, дори еднодневна форма на обучение от типа на семинар, конференция, то направете го.

Близнаци

За да разширите дейността или да промените позициите си са ви нужни две неща: актуална информация и подкрепа от по-възрастните ви и по-опитни колеги. С тяхна помощ ще разбиете илюзиите и ще преодолеете заблужденията си, след което ще можете да си създадете обоснован и дългосрочен план за действие.

Любовен хороскоп за 8 – 14 април

Рак

Обстановката около вас ще е спокойна, а настроението ви позитивно. Бихте могли да се занимаете със задачи, изискващи взаимодействие с по-младите ви роднини, съседи или далечни познати. Те ще се вслушат в мнението ви и ще го подкрепят. Уреждайки спешен делови въпрос ще създадете нова и твърде полезна връзка.

Лъв

Настроението ви е нещо като странна смесица между вдъхновение и меланхолия. Вие разбирате другите почти без думи, но те невинаги си дават сметка за важността на вашите преживявания. Човек от миналото може да ви покани на среща с уговорката да не разгласявате информацията за нея. Помислете добре преди да се съгласите.

Дева

Някой от новите ви познати директно ще заяви желанието си за близка връзка с вас. Първоначално идеята ще ви се стори доста привлекателна. Преценете информацията, с която разполагате и дали не влагате идеални очаквания от реална личност, което след време ще ви изиграе лоша шега.

Коментирай