Свободно време

Актрисата Фелисити Хъфман може да влезе в затвора

По обвинение в подкуп

10.04.2019г. / 13 02ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Американската актриса Фелисити Хъфман, която участва в любимия на много дами сериал „Отчаяни съпруги“, може да влезе в затвора, след като се призна за виновна по обвинения в подкуп.

През последните седмици името ѝ бе замесено в корупционен скандал, заедно с имената на още популярни личности, които са заплатили, за да могат децата им да учат в престижни американски университети, въпреки ниските си резултати.

Актрисата е заплатила 15 хиляди долара на фалшива благотворителна организация, за да се яви друг на изпита вместо по-голямата ѝ дъщеря. Хъфман може да лежи в затвор между четири и шест месеца, както и да заплати глоба в размер на десетки хиляди долари.

Скандалът вероятно ще се отрази и на кариерата ѝ, тъй като Нетфликс отлагат пускането на филма „Otherhood“ („Различност“), предвиден за края на април, като и за края на май има друга лента с нейно участие „When They See Us“ („Когато ни видят“), но дали и тя няма да бъде отложена?

56-годишната актриса е омъжена за актьора Уилям Мейси. Според думите ѝ, нито той, нито дъщеря ѝ са знаели за корупционните ѝ схеми.

Снимка: Reuters

Коментирай