Свободно време

Седмичен хороскоп за 15 – 21 април

Раците да внимават с емоциите

15.04.2019г. / 10 02ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Важните събития ще са свързани с професионалните ви изяви. Предстоят много делови срещи и предложения от нови партньори, с които не сте имали сделки до момента. Усещането, че получавате висока оценка за уменията си ще се отрази положително на самочувствието, но все пак се постарайте да запазите трезвото си мислене. Не се възгордявайте.

Ще се наложи да се справите с някои битови проблеми у дома. Правете лично само онова, за което имате нужната квалификация. За всичко останало търсете специалисти. Спазвайте правилата за техническа безопасност. Приемете с усмивка моментните капризи на близките си. През тази седмица и при тях не всичко ще е „по мед и масло“.

Настъпва ретрограден Юпитер – какво ни очаква

Козирог

Ако не си поставяте твърде амбициозни цели, то бихте могли да си осигурите една спокойна седмица, изпълнена с добро настроение. Реалната обстановка обаче ще е по-различна. Ще разполагате с достатъчно време, за да си набавите информация и да разширите познанията си по въпросите, с които до момента не сте могли да се справите толкова добре, колкото сте си представяли. Ще се заемете отново с тях и ще ги доусъвършенствате успоредно с текущите си задължения.

Нищо лошо, стига да не се лишавате от почивка и да не поставите професионалния просперитет пред интересите на семейството.

Преценявайте възможностите и ресурсите си обективно. Така ще можете да разпределите силите равномерно и да постигнете целите си, макар не изведнъж, а поетапно и с бавни крачки. В края на седмицата непременно организирайте някакво развлечение, с което да зарадвате близките си.

Водолей

Личност, която цените и която за вас е безспорен авторитет ще даде висока оценка на работата ви. Не е изключено да ви предложат повишение, промяна на условията. Може да е свързано с искане, което сте отправили преди време. Не приемайте, ако не удовлетворява претенциите ви. Скоро няма да имате възможност за промяна, а нищо половинчато няма да отговаря на усилията, които влагате.

Отношенията с близък приятел и с любимия човек ще преминат през критична фаза. Не е изключено да ви обхване съмнението, че двамата поддържат връзка отделно от вас. Не подхващайте темата, ако нямате доказателства за подозренията си. Ще платите твърде висока цена за ревността си.

Риби

Ако наскоро сте обмисляли и сте правили опити за промяна на работното място, то тази седмица мечтата ви ще се сбъдне. Ще получите предложения не само от едно, а от повече места, където най-вероятно ще ви поканят на събеседване. Първоначално радостта може да замъгли логиката и да ви е трудно да вземете решение. Проучете внимателно всички условия и ги сравнете. Поставете си няколко критерия за оценка, освен финансовия, като например отдалеченост, отпуски, възможности за обучение. Не отговаряйте на всички покани, а само на онези, които удовлетворяват изискванията ви. В процеса на реалното общуване е възможно да отхвърлите и тях, но ще е по-добре, отколкото да предприемете промяна без обективна причина.

Подхождайте предпазливо към новите контакти. Не обсъждайте лични въпроси и не очаквайте твърде много. Рано е да се говори за сприятеляване.

Коментирай