Свободно време

Седмичен хороскоп за 15 – 21 април

Раците да внимават с емоциите

15.04.2019г. / 10 02ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Звездната карта показва, че през тази седмица ще трябва да овладеем емоциите си, за да се справим с предизвикателствата. Повече за това какво ви очаква според зодията, вижте в седмичния хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Личните отношения ще са радващи, а любовните и романтичните – още повече. Шансовете за вълнуващи емоции не са за пренебрегване. Що се отнася до финансовото и материалното ви състояние, желателно е да сте пестеливи и предпазливи. Не взимайте заеми, за да направите скъпа покупка. Харчете в рамките на възможностите си.

Промени в професионалния ви статус не се очакват. Дори да ви възложат непозната задача ще се справите с наличния си опит и познания. Използвайте част от свободното време за самообучение.

Телец

Ще сте много по-ефективни, ако насочите вниманието си към актуалните ангажименти, отколкото ако обмисляте перспективни планове. Не разполагате с достатъчно информация, за да мислите за бъдещето.

Онези представители на вашия знак, които имат намерение да оформят имотни сделки могат да стартират работата по тях през тази седмица. Условията ще са благоприятни. Дори да не успеете да ги финализирате ще сте направили първите важни стъпки.

Ако се налага да пътувате, тръгвайте без никакви опасения. Дори да се натъкнете на някакви задръжки ще е във възможностите ви да ги преодолеете. Ще сте в по-благоприятна позиция, ако си осигурите и компания.

Любовен хороскоп за 15 – 21 април

Близнаци

Ще се налага често да преминавате от една работа към друга през тази седмица и няма да ви е много лесно да се концентрирате максимално. Ще си помогнете, ако направите предварителен списък на дейностите. Дори да не успеете да го спазите поне ще сте наясно какво сте свършили и какво ви остава. Така ще избегнете възможността да забравите нещо важно и да попаднете в неприятна ситуация.

През втората половина на седмицата не са изключени проблеми с членовете на семейството и по-конкретно с децата и домашните любимци. Не отлагайте намесата си. След време ще е много по-трудно да приложите необходимите мерки.

Рак

Случващото се през тази седмица ще рефлектира предимно върху емоционалното ви състояние. Ще сте доста по-чувствителни от обикновено, по-раздразнителни, по-избухливи. Контактите ще са интензивни, част от тях с хора, които виждате за първи път. Контролирайте изказванията и реакциите си, защото в пристъп на откровеност може да направите нещо, с което сериозно да си навредите.

През втората половина от седмицата ще се виждате и чувате често със стар приятел. Споделете опасенията си и се вслушайте в съветите, които ви дава, няма да съжалявате. Подбирайте внимателно стоките, които купувате. Не се захласвайте по топпромоции.

Коментирай