Свободно време

Дневен хороскоп за 15 април

Ревност за Близнаците

15.04.2019г. / 06 57ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Везни

Началото на деня може да е свързано с някакъв инцидент. Не го преживявайте твърде много, ако не ви засяга пряко. Не е желателно да се включвате в публични инициативи, ако ще се налага да присъствате сред многобройни групи от хора.

Скорпион

Прекалено емоционални и неспокойни сте днес. Скорошно познанство може да покаже тенденция към задълбочаване с нотки на интимност. Ако прецените, че връзката няма да е мимолетна и отговаря на очакванията ви, приемете предизвикателството.

Стрелец

Деловите партньори ще са твърде сдържани при обсъждане на предстоящите сделки. Може да покажат недоверие или мнителност. Не настоявайте и не се опитвайте да приключите преговорите си точно днес. Оформяйте всички съглашения писмено, ще разполагате с характеристиката на детайлите.

8 характерни черти за хората с пъстри очи

Козирог

Първоначално внимавайте къде стъпвате или, ако шофирате, наблюдавайте обстановката концентрирано. Съществуват предпоставки за травми. Подредете задачите на работното място и се опитайте да ги довършите в рамките на регламентираното време. Професионалният напредък не бива да пречи на личните отношения.

Водолей

Колкото и да сте дружелюбни все ще се намери някой, който да ви гледа накриво. Игнорирайте проявите на злоба, завист и агресия. Ако само наблюдавате и не отговаряте на предизвикателствата ще разберете кой и защо от известно време работи срещу вас.

Риби

Най-слабото ви място днес са финансите. Проверете с какво разполагате не само в брой, а и по сметките си. Възможно е да откриете техническа грешка, която да се нуждае от спешна корекция. Бъдете предпазливи при работа с банкомати.

Коментирай