Свободно време

Дневен хороскоп за 15 април

Ревност за Близнаците

15.04.2019г. / 06 57ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Седмицата започва със затруднения от различен характер. Повече вижте в дневния хороскоп.

Овен

Без никакви опасения можете да разчитате на приятелите си днес. Дори да не са в състояние да ви помогнат физически, ще ви подскажат как да преодолеете затрудненията самостоятелно. Опитайте се да отговорите на очакванията на любимия човек.

Телец

Финансова уговорка може да се отрази зле на отношенията ви. Ако преди време сте обещали заем, но обстоятелствата са се променили и нямате начин да услужите, то постарайте се да предупредите своевременно. Въздържайте се от услуги спрямо непознати.

Близнаци

Въздържайте се от прояви на ревност спрямо любимия човек. Не вярвайте на подмятанията на съседи и далечни познати. Най-лесният начин да се отървете от подозренията си е да обсъдите въпроса спокойно.

Седмичен хороскоп за 15 – 21 април

Рак

Практическите занимания няма да ви затруднят. Действайте с умерено темпо. Любимият човек може да реагира на закачките ви с умерен ентусиазъм. Проявете разбиране, вместо да се цупите.

Лъв

Близък колега или приятел ще ви предупреди за затруднения, на които може да се натъкнете в процеса на днешните си дейности. Вслушайте се в препоръките. Ще се справите много по-лесно, а и ще можете предварително да си изработите различни варианти за действие.

Любовен хороскоп за 15 – 21 април

Дева

Предобед координацията с колегите ще е трудна. Правете нещата, с които можете да се справите самостоятелно и сте сигурни, че ще ви се получат. Следобед обстановката ще е значително по-ведра, а любимият човек ще ви изненада приятно.

Коментирай