Свободно време

IQOS 3 Multi – Компактното устройство, което пасва идеално в дланта ти

Познатата технология за нагряване на тютюн HeatControl, но с редица подобрения

19.04.2019г. / 14 22ч.
Михаела Лазарова
IQOS 3 Multi – Компактното устройство, което пасва идеално в дланта ти

Публикуваме впечатления на потребители на най-новата серия устройства за нагряване на тютюн IQOS 3 и IQOS 3 Multi.

Преди две седмици започнахме да тестваме най-новата серия устройства за нагряване на тютюн IQOS 3 и IQOS 3 Multi. В края на миналата година Филип Морис Интернешънъл пусна най-новата серия на глобалния пазар с летящ старт в Япония, като продуктите вече се предлагат в 46 пазара по света.

Първото устройство IQOS 3 е следващо поколение на по-стария модел, а второто – и IQOS 3 Multi – напълно ново, революционно устройство. То представлява едно универсално и компактно устройство – лесно за ползване, удобно и практично. Най-голямото му предимство е, че може да се използва до 10 поредни пъти без презареждане. До момента се твърди, че потребителското изживяване с продукта е много положително.

Новото поколение устройства за нагряване на тютюн са разработени изцяло на база на обратната връзка от потребителите. Те са по-здрави, по-бързи, по-издръжливи и устойчиви на температурни разлики.

Това, което обаче се запазва и при двете устройства е революционната технология за нагряване на тютюна, която премахва горенето и съответно тютюневия дим. Това, което остава също непроменено в новата серия е солидната научна обосновка на базата на множество научни изследвания, доказващи намаления риск в сравнение с пушенето на цигари. Създателите на технологията напомнят, че устройствата за нагряване на тютюн не са без риск и са предназначени само за пълнолетни пушачи, които търсят по-добра алтернатива на пушенето.

Как изглежда IQOS 3 Multi?

И двете устройства IQOS 3 и IQOS 3 Multi са много елегантни и с изцяло нов изтънчен дизайн с мека текстура и флуидна форма. Основната разлика при IQOS 3 Multi обаче е, че представлява едно компактно устройство – холдър и зарядно в едно – нищо не се отваря или издърпва. Има малък заключващ механизъм в горната страна на устройството, който се затваря автоматично с малко капаче. Устройството се разполага идеално в дланта, а напълно интуитивният му интерфейс го прави още по-лесно за ползване. Освен това е много леко и удобно за ползване.

Първото впечатление е изумително. Устройството IQOS 3 Multi е направено от солиден материал с впечатляващ и удобен дизайн. Очарователното електронно устройство за нагряване на тютюн е еднакво подходящо както за мъжко сако, така и за джоб на джинси или женска чанта. Макар че е относително дълго, нямате усещане, че може да го изкривите или счупите. Цялата горна част на устройството е закрепена много добре, като се движи гладко и свободно.

И двата продукта IQOS 3 и IQOS 3 Multi са налични в четири цвята – златно, бяло, синьо и графитено сиво. С новите аксесоари потребителите имат вече много повече опции за персонализация с над 500 възможности и широк асортимент от аксесоари, за да може IQOS да бъде приспособен към индивидуалния личен стил.

Как се ползва IQOS 3 Multi?

И двете нови устройства IQOS 3 и IQOS 3 Multi се ползват изключително лесно, като новото е, че имат три вибрации – когато устройството започва да нагрява тютюна; когато е готово за употреба и когато ви остават 30 секунди или две последни дръпвания. Отличаващото при IQOS 3 Multi е, че няма нужда от презареждане. Може да се ползва последователно за десет употреби, след което се зарежда с USB-C кабел за 45 минути и отново е готово за употреба. Компактното устройство се управлява само с един бутон и има светлинен индикатор, който показва колко е пълна батерията и дали се зарежда.

Устройството е подходящо за дома, офиса и особено за колата, тъй като не се налага да се борави с двете части на основното устройство IQOS .

Струва ли си IQOS 3 Multi?

Нашият опит показва, че IQOS 3 Multi е идеалното допълващо устройство и отново привлича вниманието със стилен дизайн. В колата и когато сме навън, той е безценен. Пасва идеално в ръката, удобен е при движение, побира се идеално в дамска чанта и не изисква чакане и презареждане между употребите. Може да се каже, че е идеалното устройство, което допълва IQOS серията ни.