Свободно време

Промени за зодиите до края на 2019 в 3 направления

Динамични и интересни събития

16.06.2019г. / 11 40ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

В годината правим няколко пъти равносметка на случващото се край нас. Оставащите месеци ще ни предложат разнообразни и интересни събития от астрологична гледна точка. Какво ви очаква до края на 2019 в три направления, вижте в следващите редове.

Овен

Любов: Възможни са големи промени в дома на Овните. Благодарение на няколко затъмнения, които ще се случат през годината, вие ще се стремите към задълбочаване на връзките. Някои представители на зодията ще се радват на бебе.

Пари: До края на 2019-а ще имате добри възможности за кариерен успех. Възможно е и стартиране на собствен бизнес.

Здраве: Овенът ще се фокусира върху емоционалното благополучие. По възможност пътувайте повече.

6 зодии, които най-често са гениални

Телец

Любов: Юпитер обещава комбинация от страст и задълбочаване на емоционалната връзка с любимия човек.

Пари: Не се страхувайте да споделяте вашите идеи, защото това ще ви донесе само печалби. Оставащите месеци са подходящи за надграждане на уменията и стартиране на собствен бизнес.

Здраве: За да балансирате е добре да бъдете по-често сред природата, да пътувате на красиви места.

Близнаци

Любов: Ако през последните месеци любовният ви живот е бил малко муден, то сега ще може да компенсирате това. Юпитер ще ви помогне за това. До края на 2019-а са възможни раздели, сключване на брак, годеж, среща на нова любов.

Пари: Сатурн ще помогне на онези от вас, които имат дълг, да го приключат. Финансовият успех ще дойде при вас чрез интелигентни партньорства.

Здраве: Това е вашата година, Близнаци, в която ще се откъснете от хора и места, които пречат на радостта ви. Наблегнете и на здравословното хранене.

Какъв е вашият дом според зодията

Рак

Любов: Ако сте обвързани, заложете на добрата комуникация. Само така ще задълбочите връзката си. Тези от вас, които търсят своята половинка ще се радват на вниманието на противоположния пол.

Пари: Уран ще ви напомни да обмислите възможности за допълнителен бизнес.

Здраве: Като цяло, здравословното ви състояние няма да ви създава особени проблеми. Въпреки това помислете за спорт и здравословно хранене.

Коментирай