Свободно време

Дневен хороскоп за 7 май

Девите да внимават в комуникацията

07.05.2019г. / 07 03ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

През днешния ден ще трябва да бъдем внимателни с финансите. Повече за това какво ви очаква, вижте в дневния ни хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Не се учудвайте, ако забележите спад в градуса на личните отношения. Не се и стресирайте. Наистина е възможно дистанцията между вас и любимия човек леко да се е увеличила. Спомнете си поводите за сложни разговори в предишните дни и потърсете решение на въпросите, които сте коментирали.

Телец

Непредвиден разход или просрочен приход може да създаде тревоги, свързани с финансите ви. Ситуацията съвсем няма да е фатална, но ще се наложи да мислите бързо и да реагирате гъвкаво. Не разчитайте на кредити, обърнете се за съдействие към приятели, на които често помагате. След няколко дни нещата ще се подредят.

Седмичен хороскоп за 6 – 12 май

Близнаци

Случайна информация ще провокира въображението ви. Ще намерите нехарактерно приложение на някой от старите си проекти, а едновременно с това ще повишите качеството на част от текущата си работа. Ще успеете да насочите уменията си в няколко направления, като поне едно от тях ще е ново за вас.

Рак

Леко сте неспокойни. Не се опитвайте да ускорите работата си или да получите резултати по-бързо, отколкото техническите и технологични условия позволяват. Мобилизирайте участниците от екипа, в който работите за издирване и прилагане на актуална информация, с която бихте могли да повишите ефективността си.

Любовен хороскоп за 6 – 12 май

Лъв

Не разполагате с достатъчно надеждни данни, за да правите дългосрочни планове. Формулирайте целите си така, че да можете да разпределите работата на малки части, изискващи кратки периоди за изпълнение. Така ще си осигурите междинно време за осигуряване на липсващите ви ресурси.

Дева

Затрудненията ви ще са предимно в областта на комуникацията. За вас е ясна всяка крачка, която трябва да направите днес, но хората от най-близкото ви обкръжение не са сигурни в действията си и ще се налага непрекъснато да разяснявате етапите на работа. Овладейте се и подбирайте думите си така, че да не се налага да се извинявате за прибързано изказване.

Коментирай