Свободно време

Дневен хороскоп за 8 май

Стрелците да внимават с финансите

08.05.2019г. / 06 59ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Адаптация – това ще трябва да приложим през днешния ден в работата си. Какво ви очаква според зодията, вижте в дневния ни хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Спешна задача със съкратен срок може да се окаже за вас разковничето на успеха. Ще успеете да довършите започнатото, а шефът или друг вид ръководител най-вероятно ще оцени високо усилията ви, като оценката ще има и финансов еквивалент.

Телец

Не се отклонявайте от основното. За нестандартните ситуации търсете нестандартни решения, всички други ще се окажат неприложими. Умението да работите дисциплинирано ще ви отвори много врати без да полагате особени усилия.

Близнаци

Не се опитвайте да заобикаляте правилата. Придържайте се към официалния ред и търсете съдействие от легитимните инстанции. Може да не постигнете изцяло набелязаните цели, но ще трасирате пътя към тях. Действайте методично и прилагайте доколкото е възможно чуждия опит.

Промени за зодиите до края на 2019 в 3 направления

Рак

Върнете се отново към дейности или проекти, които са в застой. Ще откриете същността на проблема и ще си изработите повече от един вариант за изпълнение. Изобретателни сте и ще съумеете да спечелите подкрепата на останалите членове от колектива.

Лъв

Адаптирайте се към обстоятелствата. Невинаги познатите правила ще са ви от полза. При уреждане на финансови въпроси е желателно да анализирате фактите в по-широк мащаб и да предвиждате ефекта от действията си за по-дълъг период от време.

Дева

Служебно пътуване или среща с нови делови партньори ще се отразят положително върху реализацията на важен колективен проект, в който имате основно участие. Предполагаемите финансови резултати ще надминат очакванията ви. Условията ще са благоприятни и за разискване на спорни въпроси, свързани с личните отношения.

Коментирай