Свободно време

Дневен хороскоп за 9 май

Стрелците да внимават в комуникацията

09.05.2019г. / 07 04ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Четвъртък ще ни донесе различни изненади. Какви ще са те според зодията ви, вижте в дневния ни хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Прекалената ви заетост може да стане повод за остри реплики у дома. Не споделяйте личните си проблеми с колегите. Някой отдавна чака сгоден случай да създаде интрига или да ви внуши подозрения относно любимия човек.

Телец

Действайте с умерено темпо, но не отлагайте нито една от задачите си. Постарайте се да довършите всичко, за което разполагате с нужните условия. Всяко струпване на работа за следващите дни може да създаде проблеми.

Близнаци

В състояние сте да удивите днес даже хора, които много добре ви познават. Професионалните занимания ще ви завладеят почти изцяло и ще вложите в тях цялата си енергия. За сметка на това събития от личен характер, които са повод за радост ще ви оставят безразлични. Осъзнайте се и подарете на близките си поне усмивка.

Какви сте в работата според зодията и как да бъдете по-успешни

Рак

Ще се наложи да се занимавате с няколко различни дейности едновременно. Няма да сте напълно самостоятелни, а реакциите на част от другите участници може да не са съвсем коректни. Овладейте емоциите, за да не предизвикате прояви на враждебност.

Лъв

В текущата работа ще се натъкнете на затруднения, но е във възможностите ви да се справите. Нужна ви е само малко концентрация и последователност. Привечер ще имате прекрасната възможност да възстановите силите и настроението си в приятна компания.

Дева

Не са много нещата, с които ще се наложи да се съобразявате днес, което ще се отрази положително на настроението ви. Все пак не прекалявайте с прекалена откровеност, за да не навредите на авторитета си. Въздържайте се от коментари за работата на околните.

Коментирай