Свободно време

Дневен хороскоп за 10 май

Раците да се пазят от интриги

10.05.2019г. / 07 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

В петък ще се наложи да бъдем по-организирани в работата и да се пазим от интриганти. Повече вижте в дневния ни хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Независимо че обстановката ще е спокойна, не е изключено да усетите лека умора още в ранния следобед. Опитайте се да разнообразите текущата работа, за да избегнете момента, в който преминавате на „автопилот“. Не отлагайте дребните домашни задължения за „по-нататък“, защото това „по-нататък“ може никога да не настъпи.

Телец

Ще изненадате хората от най-близкото си обкръжение с необичайната си подвижност днес. Ще сте много по-активни от обикновено, ще успеете да довършите всичко започнато и да стартирате поне една нова идея. Няма причини да не сте доволни от себе си.

Близнаци

Преминавайте плавно от една задача към следващата. Преценявайте обстойно дали сте постигнали изцяло първоначалния резултат или не. Нищо не бива да оставяте в „полусуров“ вид днес. Може изненадващо да попаднете в обсега на проверка.

Странни неща, които тялото ви може да предскаже

Рак

Най-добре ще се справите със занимания, зависещи от личната ви инициатива. Околните може да са леко инертни, мудни, но ентусиазмът ви е заразителен и ще успеете да ги активирате. Ще имате възможност да отстраните от пътя си конкурент или някого, който от доста време „ви мъти водата“.

Лъв

Творческият ви потенциал е силен, енергетиката ви също. Комбинирайте възможностите си и се заемете с непознати дейности, които ще ви позволят да създадете нещо ново. Ако е възможно да избегнете в този ден рутинната работа, то направете го.

Дева

Логиката и интуицията ви са еднакво силни и е подходящо да се ориентирате към занимания, за които към момента нямате ясна концепция. Дори да не успеете да ги довършите по някаква причина, а най-вероятно поради липса на ресурси, поне ще сте изградили график и алгоритъм на работа. Ще сте направили първата стъпка към материализация на идеите си.

Коментирай