Свободно време

Синът на Николина Чакърдъкова се ожени пред 350 гости (снимки)

Щастливата Николина поздрави младоженците и гостите с музика и много песни

13.05.2019г. / 14 31ч.
Мария Дуковска
Снимка: личен архив

Снимка: личен архив

Синът на известната народна певица Николина Чакърдъкова – Васил Чакърдъков, вдигна пищна сватба в родния Гоце Делчев. Васил и любимата му Лора имат сключен брак, но сега дойде моментът за голямото тържество, което се състоя на 12 май т.г.

На веселата сватба дойдоха 350 гости от цялата страна, както и от чужбина, тъй като младоженците работят в американска фирма и много техни приятели ги уважиха за празника.

Сватбеното тържество се състоя в комплекс в Гоце Делчев, а щастливата Николина Чакърдъкова зарадва младоженците и техните гости с много песни, танци, като за повода дори облече носията – нейна запазена марка.

През 2018 г. Васил и Лора станаха родители на прелестна дъщеричка, която носи името на талантливата си баба.


След веселите моменти и празненствата идва ред и на работата. Николина Чакърдъкова вече започва работа по големия концерт, който ѝ предстои на 30 септември в зала 1 на НДК. На този концерт певицата ще отбележи своя 50-годишен юбилей и обещава много изненади за своите почитатели.

На сцената с нея ще излезе и дъщеря ѝ Мария, която е наследила таланта на майка си и също пее прекрасно. В момента Мария се наслаждава на майчинството си, след като зарадва баба Николина с второ внуче през януари т. г., което носи името Христо.

Снимки: личен архив/Николина Чакърдъкова

Коментирай
Здраве и красота