Свободно време

Дневен хороскоп за 14 май

Водолеите да обърнат внимание на здравето си

14.05.2019г. / 06 48ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Денят ще е динамичен и интересен. Повече вижте в дневния ни хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Очаква ви много динамичен ден, изпълнен със срещи, контакти, запознанства и... любовни обяснения. Ще получите добри финансови постъпления благодарение на свежите си идеи и умението да убеждавате събеседниците си в техните предимства.

Телец

Ще имате възможност да получите нови знания и опит при това без допълнителни разходи. Ще постигнете целите си, ако се вслушвате в мнението на колегите си и работите спокойно, без излишна припряност.

Близнаци

Много бързо ще реализирате днешните си идеи, ако не се захващате с дейности, които не познавате. Следобед ще имате възможност да демонстрирате скритите си таланти и ще преживеете изключително приятни емоции.

7 зодии, които по-често изпадат в депресия

Рак

Ще ви поканят за участие в конференция или друг вид дискусия. Така ще имате възможност да докажете професионализма и познанията си, но не се включвайте в теми, за които не разполагате с достатъчно информация. Подгответе се и за непредвидени затруднения.

Лъв

Събитията, които ще се случат днес ще ви помогнат да преодолеете съмненията си относно собствените ви възможности. Моментът е подходящ за реализиране на творческите ви идеи. Ще се справите, ако работите самостоятелно и търпеливо.

Дева

Резултатите от работата ви зависят изцяло от вас. Ако проявите достатъчно инициативност и упоритост ще се радвате на добри финансови постъпления. Следобед може да ви спретнат семеен скандал.

Коментирай