Свободно време

Дневен хороскоп за 16 май

Успехи за Раците

16.05.2019г. / 07 03ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Везни
Работете спокойно, няма смисъл да форсиране на събитията. Почти сигурно е, че няма да реализирате нито една от набелязаните задачи, но за сметка на това ще се справите с други, които не сте предвидили. Осигурете си достатъчно време за сън.

Скорпион
Ще имате възможност да изясните отношенията си с близък човек, да преодолеете вражда или недоразумение. Не се притеснявайте да покажете чувствата си на хората, които обичате. Това ще ги окуражи да са по-отворени към вас.

Стрелец
Преди обед ще се радвате на много успехи, приятни срещи, комплименти и ще направите всичко, което сте намислили. След обед може да се появят неочаквани проблеми, свързани с прояви на разточителност от ваша страна.

Каква е истината за зелените очи

Козирог

Съсредоточете се и се опитайте да оценявате събитията реално. Анализирайте страховете си, ако искате да се справите с тях. Освободете се от илюзиите, не се отчайвайте от дребните несполуки и не се изкушавайте от идеята да си отмъщавате за каквото и да било.

Водолей
Потенциалът ви е нисък. Не е препоръчително да предприемате активни действия по дългосрочни проекти и да прилагате нови методи на работа. Ще се справите с трудностите благодарение на чувството си за хумор.

Риби
Старателно изпълнявайте служебните си задължения. Намерете любезен начин да отклоните покана за любовна среща, която ще ви разочарова. Ще избегнете сериозен личен конфликт, ако сте откровени и дружелюбни.

Коментирай