Френски шик в сърцето на София

Софийската галерия „Оборище“ 5 се преобрази в „Посолство на Красотата“

2019-05-17 10:13:00 | Аз жената

На 15 май близо 80 дами, журналисти и популярни личности, се събраха в софийската галерия „Оборище“ 5, която за целта беше преобразена в „Посолство на Красотата“ и гостите се пренесоха за малко на Шанз Елизе 32, какъвто е адресът на семейната компания Biologique Recherche в Париж. Според създателите на марката кожата може да бъде сравнена с къща.

„Ако покривът е направен лошо и не гарантира добра защита, всичко, което се намира вътре в нея е обект на стрес. Усъвършенствайки повърхността, ние помагаме на кожата да използва собствените си регенериращи сили и да възстанови по естествен път младостта и здравословния си блясък. Това е процес, основан на прецизно изследване на взаимодействието на епидермиса с най-дълбоките слоеве на кожата, който помага да се разбере по какъв начин активните съставки в козметичните продукти въздействат върху кожата още при първия им контакт с нея. Този подход се нарича „интерфейсна козметология“, изисква персонализирана грижа за всяка отделна кожа и е в основата на философията на нашата марка“ – каза д-р Рупърт Шмидт, президент и съсобственик на Biologique Recherche, който представи пред гостите на събитието най-новата серия – VIP O2.

Евгения Джаферович, Ивайла Бакалова, Марта Вачкова, Кристина Патрашкова и Никол Станкулова бяха малка част от известните дами, които се насладиха на френския шик на козметичния бранд.

Меню, базирано на 8 култови френски ястия, поднесени под формата на хапки, в компанията на шампанско, гарнирани с нежен джаз, изсвирен от саксофонист, създаде атмосферата на един истински френски следобед в центъра на София.

Изненадата на събитието беше Герасим Дишлиев – Геро, най-успешният български мим, последовател на Марсел Марсо и главен изпълнител в прочутия Цирк дьо Солей, който пристигна директно от Париж, за да изиграе специално подготвен етюд, посветен на търсенето на красотата в съвременния свят.