Свободно време

Дневен хороскоп за 23 май

Девите да внимават в комуникацията

23.05.2019г. / 07 01ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

През днешния ден няма да липсва напрежение. Повече вижте в дневния ни хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Ако се налага да ползвате услугите на държавната администрация ще се натъкнете на куп неуредици и парадокси. Най-подходящата тактика е да се запознаете предварително с нормативните документи. Мудността на системата може да ви принуди да отмените някои срещи и задачи. Следобед е много вероятно да ви съобщят хубава новина.

Телец

Трябва да изострите вниманието си, за да избегнете възможността да ви въвлекат в интрига. Не се включвайте в колективна работа, ако има вариант за избор. Самостоятелните занимания ще са по-успешни. Прецизирайте изказванията си, някой ще се опита да използва собствените ви думи срещу вас.

Кой е вашият фъншуй цвят

Близнаци

Ако сте намислили да пътувате някъде не отлагайте. Всички срещи, разговори, сделки, договори, осъществени днес ще донесат дългосрочни приходи. Не се конфронтирайте с непознати или съседи, които се опитват да наложат мнението си на всяка цена. Правилната тактика е да ги игнорирате.

Рак

Енергични сте и работоспособни. Ще се справите с текущите задължения светкавично. Някой ще ви възнагради с много, много любов. Ако все още сте необвързани може да срещнете личността на живота си, да поставите началото на съвместен живот. Финансовото ви състояние е сравнително стабилно.

Доколко връзката ви е стабилна?

Лъв

Умението да импровизирате ще ви даде възможност да прокарате някаква нова и интересна идея, която до момента не се е радвала на популярност. Очакват ви сериозни неприятности, ако се конфронтирате с представители на съдебната или изпълнителната власт. Спазвайте правилата и особено тези за движение по пътищата.

Дева

Ако се чувствате напрегнати ограничете до минимум контактите си. Отделете време за размисъл и анализ на допуснатите грешки, особено свързаните с личния ви живот. Околните ще одобрят позициите ви, ако ги обсъждате без излишна припряност и настоятелност.

Коментирай